Akik most várandósok vagytok! Nektek tervezett baba vagy meglepi baba?
Figyelt kérdés
Célirányosan próbálkoztatok, vagy csak adta magát a helyzet most meg kopogtat valaki? 😊2022. máj. 21. 19:40
11/36 anonim 

válasza:

10…
De ez minden csak nem meglepi…
Ha nem teszel ellene az ugyanaz, mintha “próbálkoznál”..
Semmi meglepetés nincs benne..
Véletlen az védekezési hiba.. nálam
( tervezett gyerekeink vannak/ lesznek, de a 2. Annyiból volt meglepi, hogy sokkal gyorsabban sikerült, mint gondoltuk..)
12/36 anonim 

válasza:

7 vagyok. Igen, ez nálam sem meglepi. Mi sem számolgattunk meg ilyesmi. Akkor mondhatjuk, hogy csak nem tettünk ellene, de nekem akkor ez már tervezettnek számít.
13/36 A kérdező kommentje:
Gondolkodás kérdése...Mindegy a lenyeg szerintem ugyanaz.
2022. máj. 21. 21:23
14/36 anonim 

válasza:

Miben kell máskepp tenni szerinted “próbálkozaskor”?
Mi más?
16/36 anonim 

válasza:

Tervezett, ma töltöttem be a 39.hetet 😊
17/36 anonim 

válasza:

Sztem probalkozaskor azt teszed maskepp nalunk legalabbis igy volt h akkor szamoltam a ciklusnapokat meg h kb mikor lehet peteeresem igy a 2.honapban osszejott. Elotte fel evig nem vedekeztunk csak ugy szexeltunk h ha jon jojjon, h nem nem. Nem is mindig bennem mert el a parom es nem figyeltuk a ciklusomat. Nem is sikerult.
18/36 anonim 

válasza:

16, véletlenül rányomtam a pirosra, ne haragudj 😔.
19/36 anonim 

válasza:

18, semmi gond, velem is megesik néha, nincs harag 😅😊 (16-os)
20/36 anonim 

válasza:

Tervezett, sokára is jött rengeteg szenvedéssel de végre sikerült. 23 hetes múltam.🙏🏼
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!