Hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az internetes kalkulátorok alapján 4 hét 6 napos terhességem van. Ez hány hétnek számít? 4 vagy 5? Nekem logikusan 4-nek, amíg nem töltöm be az 5. hetet, hiszen az életkorunkat is csak a betöltött évek alapján vesszük, de az applikációk, weboldalak általában már a betöltött 4. héttől 5 hetesnek írnak. Buta kérdés, de elbizonytalanodtam és érdekel, illetve dokihoz is ehhez mérten mennék, hogy ne menjek túl korán.

2022. máj. 10. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Mivel betoltotted a 4-et ezért 5-nek számítasz.
2022. máj. 10. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

7.

Nem ijesztgetem, de te se látod hogy mi a helyzet, csak a doki látná😃

S az ördög nem alszik.

Egyébként saját példámat írtam, hogy engem megnyugtatott, nem ijesztgettem kinek mi.

Nyilván aki magánorvost választ az tudja a költségeit, s az utolsó hetekben is van bizony, hogy visszarendeli hetente vagy 2 hetente ha indokolt. Az anyagi részét így sem úgy sem lehet elkerülni.

2022. máj. 10. 13:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ijeszteget senki, mindenkinek hálás vagyok, ha leírja a tapasztalatait és segítő szándékkal válaszol, hiszen első terhesség, hiába olvas az ember rengeteg mindent, akkor is tudatlannak érzi magát. :) Legalábbis én biztos...
2022. máj. 10. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom négy hetes terhes vagy, de az ötödik héten van. Ha betöltötted, akkor leszel 5 hetes terhes és megkezdted a hatodik hetet
2022. máj. 10. 14:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nekem is így logikus, nem tudom, hogy az applikációk miért gondolják ezt másképp. :/ Kicsit zavaró, hogy aszerint 5 hetes vagyok és az embrió állapotáról, illetve a lezajló folyamatokról is az ehhez az időszakhoz tartozó információkat nyújtja.
2022. máj. 10. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!