Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénzes terhesség alatti...

Táppénzes terhesség alatti nyaralásnak milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt, hogy valaki veszélyeztetettként, vagy táppénz alatt akar menni nyaralni. Az esetek többségében lebeszélik róla az emberek.

Milyen következményekkel járhat, ha valaki nyaralni megy, úgy, hogy veszélyeztetett, de saját maga biztonságosnak érzi? Tehát jól érzi magát, csak munkájából kifolyólag került táppénzre (pl. vegyszerekkel dolgozik)? De amúgy egészséges?

2022. máj. 2. 08:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Jó, hogy olvasom, mert én erről nem is tudtam.:o
2022. okt. 25. 08:21
 52/55 anonim ***** válasza:
32%
Hat en holnap szulok(inditas), 12.het ota nem dolgozom, voltunk nyaralni kulfoldon, belfoldon, egesz nap programoztam a nyaron a kislanyommal a balcsin es a kutyat nem erdekelte, nem ellenoriztek
2022. okt. 25. 17:24
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

52!

Nyilván probléma akkor van, ha ellenoriznek.

2022. okt. 25. 17:28
 54/55 anonim ***** válasza:
42%
De bakker nem ellenoriznek! Kb 1 az 1milliohoz az eselye
2022. okt. 25. 17:56
 55/55 anonim ***** válasza:
78%
De bakker, nálunk meg ellenoriznek. Te x helyen dolgozol, más meg y helyen. Téma lezarva.
2022. okt. 25. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!