Aki ivott alkoholt a terhesség alatt, mennyit és milyen rendszerességgel tette? Lett bármilyen negatív következménye?
Ha itt most arra vagy kiváncsi, hogy egy alkoholista nő, hogy oldotta meg a függőségét terhesség alatt, akkor nem fogsz túl sok pozitív választ kapni.
Egy barátnőm egyébként azt hiszem naponta ivott kb 2dl vörös bort, a nőgyógyásza ajánlásával.
Inkább arra lennék kiváncsi, hogy valaki ivott e elvétve kisebb mennyiségű alkoholt és ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatai? Mert kutatás nyilván nincs a témában, hisz senki nem fog alkohollal itatni kismamákat egy kutatási eredmény kedveert, de már megszületett babak anyukai, akik névtelenül hajlandóak írni a saját tapasztalataikrol, bár valid mintanak nem számít, de tanulságos információ lehet.
Semmiképp nem a terhesség alatti alkoholfogyasztással kapcsolatos vélemenyekre vagyok kiváncsi, nem vitafórumot szeretnek indítani, hanem saját tapasztalatokat olvasni olyantol, aki megosztja.
Ismerek olyat aki ivott 1-1 pohár bort terhesen. Mondjuk heti egy alkalommal.
Igaz elég problémás a gyereke, de egyáltalán nem biztos, hogy attól a minimális mennyiségű alkoholtól.
Az egyik (volt) barátnőm ivott terhesen(szerinte nem rendszeresen). 3 évesen még nem beszélt a fia, inkább csak morgott, de végig levolt maradva a fejlődésben. Korához képest későn jött a stabil ülés, a járás, kb 11 hónaposan még úgy mászott, hogy közben végig dőlöngélt.
Azóta nem tudom, hogy mi van vele, egy ideje megszakadt a kapcsolat.
Én sört ittam , néhány kortyot az alkoholosból , és sima mentes komló alapút, mikor elefánt bokám lett a víz miatt 30.hét körül.
3 napig volt csak olyan :)
Más egyebet,negatívat nem érzékeltem ennyi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!