B.Sc. kérdése:
Milyen rendszerességgel kell nőgyógyászhoz járni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 13:03
2/14 anonim válasza:
Nekem fogadott orvosom volt. A 7. hónapig havonta, utána 2 hetente kellett mennem, ha nem volt panaszom.
3/14 anonim válasza:
havonta kellett szonográfushoz, és a nőgyógyászommal utána megbeszéltük a következő vizsgálatokat (pl. vérvételek), de nem vizsgált meg, csak ha szükséges volt (veszélyes felnyúlkálni, nyílhat tőle a méhszáj).
4/14 anonim válasza:
Voltam 6, 8, 12, 16, 19, 23, 27, 31, 35, 38 hetesen a magánrendelőben és 40 hetesen szülés napján a korházban:)
5/14 A kérdező kommentje:
Sztks terhesgondozásra járok és ott egyáltalán nem mondták hogy kell nőgyógyászhoz is járni.
2016. júl. 26. 13:13
6/14 anonim válasza:
Nekem a terhesség elejétől fogadott orvosom van. 3 hetente megyek hozzá, ultrahangoz, de nem piszkál ő sem.
De szólt hogy a vége felé sűrűbben kellesz mennem.
27 hkm
7/14 anonim válasza:
Nem értem.
Sztk-s terhesgondozason eleve nőgyógyász vizsgál. Az hogy bekukkant vagy csak leletet elenem és újabb beutalókat ad, nálunk csak attól függött hogy volt-e magánorvosa is az embernek.
9/14 anonim válasza:
Én 6,8,12,16,20,24,28,32,35.heteb mentem dokihoz. Ott mindig UH-ot is csinalt.
Ezen kivül: 12,21,30,36.héten genetikai UH. Plusz volt egy babamozi 18.héten de az nem kötelező.
36.héttől hetente kellett mennem.
40.héttől naponta.
Minden alkalommal volt méhszáj vizsgálat. Az utolsó vizsgálaton magzatvíz vizsgálat is.
10/14 anonim válasza:
Én is sztk-s terhesgondozásra járok, négy hetente rendel vissza a nőgyógyász, akkor mindig csinál UH-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!