Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Calciumot milyen formában...

Calciumot milyen formában veszed magadhoz terhesség alatt és milyen rendszerességgel?

Figyelt kérdés

A terhesvitaminon felül Calcium-Sandozt iszom heti 1x, de olyan hányingerem van tőle, ha rágondolok is.

Előre is köszi a válaszokat!

2012. máj. 2. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem ittam külön a terhesvitamin mellett.

Egyszer rám jött az allergia, na akkor szükségem volt calciumra, szedtem is pár napig, de görcsölt tőle mindenem, így abbahagytam.

2012. máj. 2. 14:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Terhesvitaminban (amit én szedek) abban nincs calcium, jó lenne valamit szedni külön...
2012. máj. 2. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szopogatós tablettaként szedem.semmi bajom tőle és még jó íze is van.
2012. máj. 2. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 2-3 naponta iszok egy felet, de naponta megiszok legalább fél liter tejet és mindennap eszek joghurtot és sajtot is. A tejtermékekben van a legtöbb természetes kalcium, D-vitaminnal együtt, mert ez segíti a felszívódást. A külön kalciummal vigyázni kell, mert nagy mennyiségeben fokozza a vesekő kialakulását és terhesség alatt az veszélyes, a görcsök miatt.

31 hetes kismama

2012. máj. 2. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem milyen terhesvitamint szedsz?

Amúgy a pezsgőtablettán kívül vannak még készítmények, pl. a Béres calcium tabletta. Ezt nem kell ízlelgetni, csak gyorsan lenyelni és akkor talán nem lesz hányingered.

első

2012. máj. 2. 14:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Femibion 800at eszem

Kedves 3.!

Milyen szopogatós tablettát szedsz?

2012. máj. 2. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem szedek semmilyen kalciumot, csak a terhes vitamint és Magne B6ot, nekem a védőnőm azt mondta hogy azon felül amit táplálkozásnál beviszek a szervezetembe ne szedjek külön mert akkor előbb csontosodik a baba. Szóval szerintem semmi baj nem lesz ha nem szedsz külön kalciumot.

2012. máj. 2. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én naponta szedek egy 250-es Béres Kalciumot. Ikreim lesznek, egy fogam már kihúzták, kajával nem tudom bevinni a megfelelő kalciumot.
2012. máj. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!