Diétázhatok terhesség alatt?
Egyél ésszerűen, és ne hallgass a kívánósságra. Én is a 20. hétben házasodtam, és én is ezt tettem előtte, DE! mindent ettem, édességet leszámítva. Naponta ötször, kis adagot. Sokat sétálgattam (nekem ez tél volt, most ehhez ideálisabb az időpont is), mert én kizárólag a futást szeretem és tűröm az összes sport közül, de attól el lettem tiltva. A séta is nagyon jó volt.
És tudd, hogy így is, úgy is gyönyörű leszel. :)
38 hetes km
Ne egyél többet, mint eddig, és ne egyél több édességet sem.
Persze ettől még hizhatsz, én diétáztam terhességi cukor miatt, mégis 13 kiló jött fel rám a terhesség végére, a 20. héten már úgy néztem ki, mint aki mindjárt szülni megy :)
Szóval szerintem genetika kérdése is, de tényleg figyelj az étkezésedre.
Ne, ezt igy ne csinald. Azert ne, mert meg nem terhesen sincs ennek a modszernek ertelme es hatasa sem. Az ilyen "esemeny elott odafigyelek dolognak" a hatasa csupan annyi, hogy eloszor vizet veszit az ember, kiurulnek a belek, mentalisan van eg fogyas erzes, illetve az ures beleknek koszonhetoen egy nem terhes nonel mar nem szorit annyira a nadrag hasba , a merleg meg kevesebbet mutat a vizvesztes miatt 2-3 kiloval. De ez nem sulyvesztes es nem is fogyas, esemeny utan ket nappal ugyanott jarnal mint elotte, csak megterhelned a szervezetedet, ami kismamakent nem jo dolog kulonosen.
Taplalkozz okosan vegig, egyel normalis etelt tobbszor keveset, igyal vizet. Vacsorazz koran, este meg ragcsalj almat, akar tobbet is. Az amugy is jot tesz, az emesztes is felgyorsul tole.
Legyen nasid is, ha kivanod az edeset, de korlatozd. Pl en is eszem minden nap edeset, mert szeretem, de ez vagy reggelire egy darab edes peksuti, vagy ebed utan egy szelet csoki, vagy suti, vagy egy adag fagyi.
Es ennyi.
Egyszeruen nem szoktatom ra magam arra, hogy barmikor egyek nasit akar tobbszor is naponta, eszek ig is, de szabalyokkal.
Jah es nem is igazan tartok itthon, foleg nem az unalmasabb napokon.
Az unalom is keszteti az embert a zabalasra.
"de mindemellett sokkal többet eszem és az néha az édességeket sem vetem meg, ráadásul olyan fáradékony vagyok, hogy az edzés sem megy, mint régen."
Hát igen... a terhesség erről szól. ÉS nem, nem szabad diétázni, és eltökélni hogy szuperkarcsú leszel a 20. hétben is, mert első a baba, a szervezeted tulképp miatta "kívánós"! Csak figyelj oda az étkezésre, és nasi helyett inkább gyümiket egyél! (1-2 nasi azért belefér, ez most tényleg nem a diéta időszaka!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!