Aki ivott alkoholt a terhesség alatt, mennyit és milyen rendszerességgel tette? Lett bármilyen negatív következménye?
Én is boroztam terhesség illetve szoptatás alatt is. Most 5 és 6 évesek a gyerekek és mindeketten jóval fejlettebbek mind testileg mind szellemileg mint az átlag.
Nyilván ez nem az alkoholnak köszönhető, de ebből is látszik, hogy nem art az annyit mint gondolnánk
Nem hiszem hogy havonta kb 2-3deci vorosbortol idegrendszeri baja lenne a gyerekemnek. Meg az apja se 100as szoval ha lesz is akkor se fogom tudni mitol.
De fizikailag hala a Jo istennek egeszseges
Köszönöm a sok választ!
Kérdező, aki azt irtad, hogy félrelépett a férjed és linkelted a régi kérdésedet, ma vegigolvastam.
Egy hős vagy és a válaszaid alapján nagyon jó fej is.
A gyerekeid nagyon szerencsések.
A történet nagyon tanulságos, minden fiatal lánynak el kéne olvasni. Semmit nem csináltál rosszul. Így működnek a narcisztikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!