Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ivott alkoholt a terhesség...

Aki ivott alkoholt a terhesség alatt, mennyit és milyen rendszerességgel tette? Lett bármilyen negatív következménye?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha van olyan, aki esetleg nem hagyta el teljesen, hanem bármilyen kis mennyiségben fogyasztott a terhessége alatt.

2021. jún. 24. 19:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%

Én is boroztam terhesség illetve szoptatás alatt is. Most 5 és 6 évesek a gyerekek és mindeketten jóval fejlettebbek mind testileg mind szellemileg mint az átlag.

Nyilván ez nem az alkoholnak köszönhető, de ebből is látszik, hogy nem art az annyit mint gondolnánk

2021. jún. 25. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:
32%
kevés alkoholtol babának nem lesz baj.sür és a bor mamának jo ha rossz vérképe,vagy kivános
2021. jún. 26. 21:53
 23/25 anonim ***** válasza:
37%

Nem hiszem hogy havonta kb 2-3deci vorosbortol idegrendszeri baja lenne a gyerekemnek. Meg az apja se 100as szoval ha lesz is akkor se fogom tudni mitol.

De fizikailag hala a Jo istennek egeszseges

2021. jún. 27. 09:30
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Kérdező, aki azt irtad, hogy félrelépett a férjed és linkelted a régi kérdésedet, ma vegigolvastam.

Egy hős vagy és a válaszaid alapján nagyon jó fej is.

A gyerekeid nagyon szerencsések.

A történet nagyon tanulságos, minden fiatal lánynak el kéne olvasni. Semmit nem csináltál rosszul. Így működnek a narcisztikusok.

2021. jún. 30. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:
35%
Igy van! Az enyem is egy f@sszopo volt! Igaz en terhesen nem ittam, de most miota a fiam at alussza az ejszakat, minden este vagy 2-3 pohar bort. Nem rugok be egyaltalan, csak megnyugszom:(
2021. jún. 30. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!