Szerintetek, ha a missed ab-bal végződő terhességem másfél év alatt jött össze, akkor most se számítsak arra, hogy hamarabb összejön a baba? És a stressz, idegeskedés ha nem is mindennapos, de heti rendszerességgel előfordul, akadályozhatja?
Hát...én indokoltnak látom a kivizsgálást, bár nem tudom, mi az, hogy "további". Néztek pl. véralvadást? Vagy miket néztek?
A korotok miatt és a nehéz és hosszú próbálkozás miatt én magánútra terelném az ügyet, ha a dokidat nem annyira érdekli a dolog. (Sőt, meg is tettem, ha gondolod, szívesen segítek, miket nézettünk meg hasonló helyzetben).
Köszönöm a választ!
Nem fejlődött rendesen, szabálytalan alakú petezsák volt, mikor megindult a kilökődés (5-6héten). Erre mondta a doki (magán) hogy előfordul. Nincs semmi teendőnk, úgy kell tenni, mintha nem történt volna semmi.
Szóval épp a hormonsor vizsgálatra készültem, de csak barnázás volt...aztán pozi teszt, majd megvastagodott méhnyálkahártya 5+0-n... aztán következő héten barnázás, vérzés. Az ügyeleten is csak azt mondták: előfordul. Nem tudnak tenni semmit, vagy megmarad vagy sem :(
Nekem az elso baba ugyanannyi ido volt mint a masodik szerencsere hamar jottek, masodik talan picit hamarabb!
de en a helyetekben folytatnam a kivizsgalasokat, 38 3vesen nincsenek mar eveid probalkozni, ha nm jon a baba inszem, lombik! de ez en vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!