Ha olyan munkaköröd lenne, ahol garantált a mindennapos idegeskedés és az első terhességgel magas vérnyomásra gyógyszereket kellett szedned, dolgoznál tovább?
Most 3 hete táppénzen vagyok. A főnök tudja a terhességet és kérte,hogy dolgozzak ameddig tudok.
De mindennapos az idegeskedés, a hajtás, és egyébként is emelt magnéziumot szedek.
Nyilván a pénz sem mindegy, de talán nyugodtabb lennék itthon, viszont vissza sem szeretnék élni a munkahellyel.
A terhességi magas vérnyomás azért nem az idegeskedéstől alakul ki.
Nyilván, ha már megvan, akkor nem használ rá a stressz.
Ha egyébként nem lenne baj a vérnyomásommal, akkor csak azért, mert "kialakulhat", nem hagynám abba a munkát.
Én is nagyon stresszes helyen dolgozom, de megtanultam nagyjából kizárni, így semmi bajom.
Persze, ha úgy alakulna, hogy rosszabbodna az egészségi állapotom, akkor elmennék táppénzre, de előre NEM.
(Egyébként igen, abban téved az a hozzászóló, nem rúghatnak ki, de azért az nem mindegy, hogy milyen hajlandósággal foglalkoztat majd, ha majd szülés után visszamégy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!