Akiknek sikerül:Nálatok is jelentkezett a "szokásos" idegeskedés a nemvárt előtt?

Én akkor már nem izgultam ezen, úgy voltam vele, előbb utóbb sikerül, és abban a hónapban már így is volt.
Nem kell idegeskedni ezen, ha valamiért nem jön majd, akkor menj orvoshoz, 1 év alatt azért általában sikerülni szokott én így voltam vele.
:)
Rosszul fogalmaztam meg: a menstruáció előtti feszültségre-idegeskedésre, "agybaj"-ra gondoltam.
Nekem nagyon erős hangulatingadozásaim vannak a mensi előtt, kb. elviselhetetlen vagyok :(:(

nekem nagyon ritkán volt tünetem mensi előtt (talán negyedévente volt hasfájás, mellfeszülés, és rossz hangulat) nekem pont hogy mikor megfogant a baba, akkor jöttek fura dolgok - görcsölgetés, mellfeszülés, és olyan de olyan fura hangulat (sírós, sopánkodos, szomorkódos lettem) - nem készültünk a gyerekre, és nem is gyanakodtam.
szóval az, hogy mit érzel a ciklus vége felé, nem jelent semmit. lehet, hogy pont olyanok a tüneteid, mint szokott lenni, és közben már ott a kis embrió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!