Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek elől tapadt meg a...

Akinek elől tapadt meg a méhlepény nagyobb volt a hasa ?

Figyelt kérdés
Negyedik hónapba járok, magas vékony lány vagyok, de a hasam már akkora mint egy labda.
2022. ápr. 29. 21:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Nekem 13 évesen volt egy vakbél műtétem és utána a lapos hasam ellenére mindig kicsit gömbölyded volt a hasam alja. Sosem sportoltam mert rettentő jó a genetikám, meg nyilván lusta is voltam! Akkor valószínű ez lehet az oka!
2022. ápr. 29. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát hallod nekem pl hátsó falon tapad a méhlepény és ehhez jön még hogy hátra is hajlik a méhem de 20 hetesen teljesen jó méretű nagyobbacska hasam van már.🤷🏽‍♀️

Nem ilyenektől függ a mérete mint amit te leírtál.

2022. ápr. 29. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Elöl tapad, hátrahajló méhem van és a 8. hónapban kezdték észreveszegetni, hogy "jéé te pocakos vagy..." :D
2022. ápr. 30. 09:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Hátsó fali lepényem van. 27 hetes a kisfiam ma és akkora hasam van hogy mindenki azt hiszi mindenórás vagyok. 110 cm😁 kislànyomnál mellső fali volt,ott is volt pocakom rendesen :)
2022. ápr. 30. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Leginkabba a hasfal feszessegetol fugg, nekem a 3. Babapocakom volt a legnagyobb es igen akkor elol tapadt, elozo ketto hatul, de a 3.teherbeeses elott nem hasaztam, meg is latszott es latszik az eredmenye.

Szinten magas es vekony vagyok.

2022. máj. 1. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!