Akik barnáztak a 12. hét után, mennyi időbe telt, amíg elmúlt?
Sziasztok!
Ez a történetem előzménye: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Azóta voltunk genetikai UH-n egy másik orvosnál, aki mindent rendben talált. Viszont kiderült, hogy a lepényem kicsit érinti a méhszájat és talán ez lehet az oka a pecsételésnek. Holnap töltöm a 14. hetet, sokat pihenek, továbbra is szedem a progeszteront, illetve a terhesvitamint és a magnéziumot is. Néha kicsit érzékeny, fájdogálós az alhasam. A barnás pecsét van amikor van, máskor nincs. Amikor már 2 napra elmúlt, azt hittem fellélegezhetek, aztán tessék… Annyira idegesítő!
Akik voltak hasonló helyzetben, nektek mikor múlt el a barnázás?
Köszi előre is a válaszokat!
Köszönöm a választ! Én egy havi adag progeszteront kaptam, miután hazaengedtek a kórházból. 18 hetes leszek, mire elfogy. Hallottam, hogy majd fokozatosan kéne leépíteni, de az orvos erről semmit nem mondott még. A Rutascorbinról sok helyen olvastam már jót, de nem
tudtam, hogy vény nélkül kapható - ebből mennyit szedtél?
Szerintem nálunk is a házasélet idézhette elő a dolgot, egyik este akcióztunk és másnap este jelentkezett az első ijesztő folt a wc-papíron. A doki szerint pár hétig tiltólistás a dolog (de azt sem bánom, ha a végéig, a babáért mindent).
Te dolgozol még? Ugyan szellemi munkát végzek, de minden nap egy jó 30-40 percet autóznom kéne és nem merem addig járatni magam, amíg el nem múlik a pecsételés. Plusz a munkahelyemen van pár igazi seggfej, így a stressz sem hiányzik most. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!