10hetes terhes vagyok! Utrog-t szedek, mert barnáztam, ami elmúlt. Doki szerint 12. hét után el is hagyhatom.3 nappal ezelőtt reggelre a wc papíron rózsaszínes folyás volt látható! Azóta semmi. Elmúlt! Szerintetek mitől lehetett?
Szia!
Ne aggódj, nálam is hasonló volt, amikor szedtem a gyógyszert. Pár napra elmúlt a barnázgatás, aztán egy kicsit többet mozogtam, vagy cipeltem, már is elkezdtem megint barnázgatni. Nekem a 13. héten múlt el, egyszer még az 5- 6 hónap környékén volt egy pár napos barnázgatás. A második terhességemnél semmit nem tudtam pihenni a nagyobb gyerkőc miatt, így ott 14. hétig végig barnáztam, de a kislányom is egészségesen megszületett. :)
Szóval ne aggódj, ilyen előfordul. Ha görcsölsz is, akkor keresd fel az orvosodat.
Köszönöm! Gratulálok a gyerekekhez!
Sztem ez a legrosszabb időszak, a kellemetlen tünetek egyre ritkábbak, ezért nincs "terhes" érzés, és a baba mozgását sem lehet még érezni.
Viszont még a veszélyeztetett időszak miatt állandóan aggódom.
Szia!En is 10 hetes vagyok es idaig mar vagy 4x barnaztam egyszer vereztem es legutobb egy hete volt nemi rozsaszin is...Szedem az utrot pihenek amennyit tudok,bar a 14 hos fiam mellett nehez, es pozitivam gondolkodom :-)))
Szoval ne aggodj,minden rendben lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!