Akinek elől tapadt meg a méhlepény nagyobb volt a hasa ?
Ha logikusan gondolkodunk , a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!
De legyen igazad!
Nekem pont, hogy kisebb volt az átlagnál.
A hasmeret összetettebb ennél.
Izmos is vagy?
Mett mondjuk nekem az első előtt izmos volt
Kicsi hasam volt
2. GEreknél is vékony voltam, de izmom csak a règi volt, ami maradt, mert 1,5 év van köztük.
Viszonylag nagy hasam lett màr az elején..
Minek kérdezel valamit, ha utána nem tetszik ha valaki válaszol??
Nekem is elöl tapad és kicsi a hasam.
"Ha logikusan gondolkodunk , a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!"
Ne haragudj, de a logikus gondolkodás nem az erősséged.
A méh teljes térfogatát a benne lévő magzat, a méhlepény és a magzatvíz adja. Az, hogy a méhen belül melyik hol helyezkedik el, az tök mindegy, attól még a térfogata ugyanakkora...
Gonold már el, hogy van egy labda, aminek a BELSEJÉBE van ragasztva egy lepény alakú cucc. Teljesen mindegy, hogy a labda BELSEJÉBEN merről van a lepény, attól még kívülről ugyanakkora lesz a labda...
"a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!"
akkor ugyanakkora kéne hogy legyen úgy is, ha mögötte van. De nem olyan vastag az a lepény, hogy kívülről látszódjon, hogy áll.
Akkor bocsánat a téves feltételezésért! Köszönöm a válaszokat.
A kérdés azért merült fel bennem, mert egyáltalán nem vagyok képes enni ha eszem ki jön belőlem, ugyanúgy mint a víz is viszont a hasam csak nő és olyan mintha zsír réteg keletkezne rajta, egyáltalán nem baba pocak’ azt hittem a méhlepénnyel van összefüggésben.
Egyébként sportos a testalkatom, de a hasam nem volt izmos.
Szerintem ez a hasfal feszességétől függ. Nekem is elöl tapadt a lepényem, de mindig mondták, hogy nagyon kicsi a hasam, pedig a baba is nagy volt.
Szerintem a feszesebb hasfal (soha nem tornáztam) miatt jobban a hasüreg felé terjeszkedik a méh, ezért tűnik kisebbnek. A gyengébb hasfal nem tudja annyira a hasüreg felé nyomni a méhet, ezért jobban kidomborodik.
De ez csak az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!