Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek elől tapadt meg a...

Akinek elől tapadt meg a méhlepény nagyobb volt a hasa ?

Figyelt kérdés
Negyedik hónapba járok, magas vékony lány vagyok, de a hasam már akkora mint egy labda.
2022. ápr. 29. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
A méhlepény elhelyezkedésének semmi köze ahhoz, hogy mekkora a has.
2022. ápr. 29. 21:20
 2/15 A kérdező kommentje:

Ha logikusan gondolkodunk , a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!

De legyen igazad!

2022. ápr. 29. 21:23
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem pont, hogy kisebb volt az átlagnál.

A hasmeret összetettebb ennél.

Izmos is vagy?

Mett mondjuk nekem az első előtt izmos volt

Kicsi hasam volt

2. GEreknél is vékony voltam, de izmom csak a règi volt, ami maradt, mert 1,5 év van köztük.

Viszonylag nagy hasam lett màr az elején..

2022. ápr. 29. 21:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek kérdezel valamit, ha utána nem tetszik ha valaki válaszol??

Nekem is elöl tapad és kicsi a hasam.

2022. ápr. 29. 21:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha logikusan gondolkodunk , a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!"

Ne haragudj, de a logikus gondolkodás nem az erősséged.

A méh teljes térfogatát a benne lévő magzat, a méhlepény és a magzatvíz adja. Az, hogy a méhen belül melyik hol helyezkedik el, az tök mindegy, attól még a térfogata ugyanakkora...

Gonold már el, hogy van egy labda, aminek a BELSEJÉBE van ragasztva egy lepény alakú cucc. Teljesen mindegy, hogy a labda BELSEJÉBEN merről van a lepény, attól még kívülről ugyanakkora lesz a labda...

2022. ápr. 29. 21:27
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Nade ha hátsó fali, akkor a baba pont annyival "kijebb" van.
2022. ápr. 29. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elöl tapadt, és még a 9. hónapban is mondták, hogy tök kicsi a hasam, pedig viszonylag nagy babám született.
2022. ápr. 29. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"a baba előtt egy fal ami helyet foglal ezáltal nagyobb a pocak!"

akkor ugyanakkora kéne hogy legyen úgy is, ha mögötte van. De nem olyan vastag az a lepény, hogy kívülről látszódjon, hogy áll.

2022. ápr. 29. 21:32
 9/15 A kérdező kommentje:

Akkor bocsánat a téves feltételezésért! Köszönöm a válaszokat.

A kérdés azért merült fel bennem, mert egyáltalán nem vagyok képes enni ha eszem ki jön belőlem, ugyanúgy mint a víz is viszont a hasam csak nő és olyan mintha zsír réteg keletkezne rajta, egyáltalán nem baba pocak’ azt hittem a méhlepénnyel van összefüggésben.

Egyébként sportos a testalkatom, de a hasam nem volt izmos.

2022. ápr. 29. 21:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a hasfal feszességétől függ. Nekem is elöl tapadt a lepényem, de mindig mondták, hogy nagyon kicsi a hasam, pedig a baba is nagy volt.

Szerintem a feszesebb hasfal (soha nem tornáztam) miatt jobban a hasüreg felé terjeszkedik a méh, ezért tűnik kisebbnek. A gyengébb hasfal nem tudja annyira a hasüreg felé nyomni a méhet, ezért jobban kidomborodik.

De ez csak az én elméletem.

2022. ápr. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!