Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy legyek így jó anyukája...

Hogy legyek így jó anyukája egy kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Pár hete tudjuk, hogy kisfiunk lesz, és mostanában furcsa érzések jöttek elő nálam. A férjemmel mindketten inkább kislányt vártunk, de én mindig azt gondoltam, hogy nekem tényleg mindegy, csak egészséges legyen. Viszont mióta biztosra tudjuk, egyre jobban kezdek félni, hogy én nem fogok tudni mit kezdeni egy kisfiúval. Nekem csak nők voltak egész gyerekkoromban a családomban, kisfiúkkal nagyon kevés a tapasztalatom, de amit látok és hallok ismerősi körben néha megijeszt. Olyan elevennek és vadnak tűnnek sokszor a kisfiúk, verekedősek, hangosak, én nem tudom hogy fogom kezelni, ha a mi fiunk is ilyen lesz. Ráadásul félig viccesen megkaptuk rokonoktól is, hogy felköthetjük a gatyánkat, ha olyan lesz, mint xy. Ráadásul erről eszembe jutott, hogy kislányként, általános iskolában engem mennyit bántottak és csúfoltak a fiúk, nem szeretném hogy az én gyerekem is ilyen legyen. Közben meg olyan bűntudatom van, hogy szegény még meg sem született, és máris ilyen dolgokat gondolok róla, nem tudom mi bajom van. :( Lehet csak a hormonok szórakoznak velem? Ugye nem leszek borzasztó szülő emiatt? Érzett valaki még így vagy teljesen bolond vagyok?
2022. ápr. 15. 23:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Három Fiam van. 15,10 éves és 5 hónapos. A legidősebb igazi pasi, katona szeretne lenni, vagány, sportos, a középső bújós, ölelős, a kicsi érzékeny lelkű, de még persze nagyon csepp, még nincs kialakult személyisége. Mindig is fiút szerettem volna. Az első után azt gondoltam majd a másodiknál biztos lányt akarok, de nem úgy lett, Őt is fiúnak vártam...a harmadik? A szívem mélyén ott is fiúban reménykedtem, bárki azt mondta, azért már jó lenne egy lány, csak mosolyogtam...

A lényeg: mindkét nemben megvan mindkét nem jellemzője...

Biztos vagyok benne, hogy abban a pillanatban, ahogy magadhoz öleled, el sem tudod majd képzelni, hogy valaha is másra vágytál volna, mint az az édes kisfiú, akit a karodban tartasz...!

2022. ápr. 17. 00:23
 22/22 anonim ***** válasza:
78%

Én nagyon kislányt vártam. Amikor megtudtam hogy kisfiunk lesz sírtam, kb egy napig.

4-en vagyunk testvérek, egy öcsém született, kb mindent elrontott. Attól féltem hogy a mi kisfiunk is olyan lesz mint az öcsém. De ez nem igaz. Ahogy az első kommentelő is írta, olyan lesz mint amilyennek neveled. Én nagyon büszke leszek a kisfiamra, ha olyan lesz mint az apukája. És egyszer majd ő is olyan boldoggá tesz egy lányt,mint amilyen boldoggá tesz engem az apukája. ♥️

2022. ápr. 17. 21:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!