Hogy legyek így jó anyukája egy kisfiúnak?

Szia!
Három Fiam van. 15,10 éves és 5 hónapos. A legidősebb igazi pasi, katona szeretne lenni, vagány, sportos, a középső bújós, ölelős, a kicsi érzékeny lelkű, de még persze nagyon csepp, még nincs kialakult személyisége. Mindig is fiút szerettem volna. Az első után azt gondoltam majd a másodiknál biztos lányt akarok, de nem úgy lett, Őt is fiúnak vártam...a harmadik? A szívem mélyén ott is fiúban reménykedtem, bárki azt mondta, azért már jó lenne egy lány, csak mosolyogtam...
A lényeg: mindkét nemben megvan mindkét nem jellemzője...
Biztos vagyok benne, hogy abban a pillanatban, ahogy magadhoz öleled, el sem tudod majd képzelni, hogy valaha is másra vágytál volna, mint az az édes kisfiú, akit a karodban tartasz...!

Én nagyon kislányt vártam. Amikor megtudtam hogy kisfiunk lesz sírtam, kb egy napig.
4-en vagyunk testvérek, egy öcsém született, kb mindent elrontott. Attól féltem hogy a mi kisfiunk is olyan lesz mint az öcsém. De ez nem igaz. Ahogy az első kommentelő is írta, olyan lesz mint amilyennek neveled. Én nagyon büszke leszek a kisfiamra, ha olyan lesz mint az apukája. És egyszer majd ő is olyan boldoggá tesz egy lányt,mint amilyen boldoggá tesz engem az apukája. ♥️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!