Konkrétan mit ártok a magzatnak azzal, ha sírógörcsöt kapok?
Sajnos a párom családja gyakran szolgáltat okot rá, nem tudok kihatással lenni rá.
Tegnap konkrétan egész nap sírtam, estére már nagyon, ordítottam, hogy elegem van.
Mi külön élünk, tehát nem gyakoriak, most a párom megígérte, hogy minimalizálja a kapcsolatot velük legalább míg megszületik a baba.
De nagyon aggódom, tudom, hogy rossz hatással van, de hogy konkrétan mennyire és mit tud okozni nála?
Innentől kezdve máshogy lesz, ez volt az utolsó csepp, de azért a tegnapi elég durva nap volt. :(
Röviden és tömören:
Kultúremberek körében olyan NINCS, hogy a meghívott meghív még másokat. A meghívás a háziak joga. Aki ennyit se tud az alapvető illemszabályokról, az menjen vissza a barlangba és vadásszon mammutra. Ezen terhesség és minden más rossz körülmény nélkül is teljes joggal akadtál ki.
És természetesen azon is, hogy az utolsó pillanatban még valakik kitalálják, hogy ők is jönnek. Nyilván adott számú személyre készülsz, nem többre. Arról nem is beszélve, hogy nagyfokú tiszteletlenség, gyakorlatilag csicskáztatás, hogy azt képzeli valaki, hogy ő az utolsó pillanatig variálhat, te meg igazodj hozzá. Ez még terhesség nélkül is joggal bosszant.
És bizony egy terhes nő esetén arra is kell gondolni, hogy teher neki, ha tovább maradnak.
Ahogy olvasom, ritka nagy bunkók a férjed rokonai. Őt sajnálom nagyon, mert nyilván szülei, testvérei stb., és nagyon becsülendő, hogy kiállt melletted velük szemben.
A rokonai meg tanuljanak egy kis illemet. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!