Normálisak ezek a sírógörcsök?
Van hogy csak úgy rám jön pl. főzés közben vagy tv-zés közben. Talán a legfurcsább szex közben volt... elég érdekes volt mikor egyszer csak sírni kezdtem közben röhögni. Nem tudom irányítani csak jön. Nektek is volt ilyen?
8hkm
Nekem egyáltalán nem volt ilyen eddig.
35 hkm
miiicsoda? :) :)
én aki igen ritkán sír, kemény csajé, a reklámban csaholó kiskutya láttán pityeregtem, hogy deee ééédes :) :)
emlékszem, a pi élete filmet reklámozták, és elsírtam magam a bemutatón, annyira szépnek találtam... én, aki korábban szinte kigúnyoltam azokat, akik túlságosan kiadták érzelmeiket :) :)
ezek a hormonok.
szülés után majd lesz egy kis babyblue is, aztán kb. 2 hónap, és elmúlik az érzékenység.
a nevetés megmarad :) :)
Én normális esetben nem vagyok egy picsogós fajta, de a terhesség alatt komplett hülye lettem.
1,5 órát zokogtam egy természetfilmen mert a hím oroszlán megölte egy nőstény kölykeit és mutatták a kis tetemeket.
Aztán egyszer kitaláltam, hogy rossz helyen vannak a bútorok, órákon át tologattattam a férjemmel, közben meg kaptam pár sírógörcsöt.... végül amúgy minden visszakerült az eredeti helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!