Mikor és hogyan mondjam el 3 évesemnek a kistesót? Normálisak az érzéseim?
Nem lesz könnyű, nálunk 2 év 3 hónap van köztük és végig tudta, hogy szeretnénk kistesót és várta is nagyon, de az elején nehezen viselte, hogy anya nem megy vele játszani, mert szoptat, nem tudja őt felvenni, mert a kicsi van a karjában stb.
Azt mondtuk, eggyel több valaki lesz itt, aki őt nagyon fogja szeretni. Köldökön keresztül telefonált a babának és mindig megdicsértem, mennyire örül neki a kisöcsi, mit üzen neki éppen... Amikor megszületett a kistesó, bizony hozott egy kedves ajándékot a bátyjának, amit már régóta szeretett volna. Ez is jó volt.
Aztán bevontam: segíts nekem pelust választani, szerinted melyik bodyt vegye ma fel stb. A kicsi elmúlt két éves és nagyon jó tesókák.
Nem lesz könnyű, főleg az első év, legalábbis nekem nem volt az.
12. hetet betöltve
előtte fölösleges borzolni a kis agyát, mert mi van történik valami.
utána meg szépen venni kell mesekönyvet ahol a kistesó érkezik...stb utána meg uyis rzi mikor mozog a pocakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!