Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sovány kismamáknál...

Nagyon sovány kismamáknál normálisak a falásrohamok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon soványnak számítottam terhesség alatt is. 41 kg-val kezdtem a terhességet (155 cm magas vagyok). Én eleinte nem is bírtam enni, kb. a 10. hétig. MIndentől hányingerem volt, de nem hánytam. Olyanra talán nem emlékszem hogy faltam volna az ételt, de olyan volt hogy ha nagyon kívántam valamit, akkor azt mindenképp be kellett szerezni akár este is, mert úgyéreztem meghalok ha nem ehetek! :)
2013. jún. 25. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 52kg val kezdtem a terhességem de a 16.hétig napi többször is hánytam(dinnyétöl kezdve a pöriig mindent)kívánni csak a kínai csípös levest kivántam,de olyan szinten hogy rosszúl vootam ha nem ehettem.Na amikor már megszüntek az émelygések rosszúllétek akkor néha volt olyan h leültem enni és addig ettem amig volt...ha egy 4fös családnak is elegendö volt,akkor is...de ezek nem tartottak sokáig kb a 26.hétig.A tesem biztos ebben az idöszakban töltötte fel a készleteit:)64kg val szültem egyébként tehát nen hiztam el most 5hónapos a lányom és 48kiló vagyok:)
2013. jún. 25. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kövéreknél sem normális. Ha a nap minden szakában étkezel, vagy 3 óránként eszel valamit, akkor nem jön rád.
2013. jún. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!