Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Puffadas, mi az oka a par...

Puffadas, mi az oka a par hetes/ honapos kismamaknal, tobbek kozott nalam is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nálam is így volt. Nem nagyon tudsz ellene mit tenni, talán ha szedsz rá valami puffadás elleni "gyógyszert" amit kismamáknak is ajánlanak.

Azt tudom, hogy minden szénsavas italról le kell mondani, akkor sokkal jobb lesz a helyzet. (nem tudom, hogy egyáltalán fogyasztasz-e ilyeneket)

2012. aug. 5. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért puffadsz, mert lelassul az anyagcseréd, hogy a babának is jusson. Eleinte nagyon kellemetlen, aztán hosszászoksz te is meg a szervezeted is. Igyál sok folyadékot, az a legjobb megoldás.
2012. aug. 6. 09:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Remelem abba hagyja akkor hamarosan... Az a klassz hogy nekem az elso harom honapban semmi nem volt. Most tolom a negyediket a heten es par napja mint a jancsibohoc.... Na jo .em is de mintha felfujt lufi lenne a hasamban. A koldok alatt... :S
2012. aug. 6. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!