Konkrétan mit ártok a magzatnak azzal, ha sírógörcsöt kapok?
Sajnos a párom családja gyakran szolgáltat okot rá, nem tudok kihatással lenni rá.
Tegnap konkrétan egész nap sírtam, estére már nagyon, ordítottam, hogy elegem van.
Mi külön élünk, tehát nem gyakoriak, most a párom megígérte, hogy minimalizálja a kapcsolatot velük legalább míg megszületik a baba.
De nagyon aggódom, tudom, hogy rossz hatással van, de hogy konkrétan mennyire és mit tud okozni nála?
Innentől kezdve máshogy lesz, ez volt az utolsó csepp, de azért a tegnapi elég durva nap volt. :(
Semmit.
De most komolyan olyan pasinak kell gyereket szülni, aki hagyja, hogy így viselkedjen veled?
Azt olvastam, hogy később figyelemzavaros, vagy hiperaktív lehet.
De gondolok durvábbra, hogy pl ugye nem állhat meg a szíve ilyenkor?
26 hetes vagyok.
Valójában nem olyan nagy dolgok, vagyis úgy gondolom, hogy nem terhesenen máshogy kezelném ezeket a dolgokat, de most sokkal könnyebben elszomorodok, meg érzékenyebb vagyok, ez rátesz egy lapáttal.
Nyilván én is lehetnék erősebb, de most nem megy.
Nem lesz rá hatással.
Gondolom a fejedhez nem szorítanak fegyvert, hogy ha nem találkozol velük megölnek, innentől fogva elkerülhető a problémád
Hát egy családi találkozás, amire eleve nem akartam, sajnos eléggé kijött az utóbbi időben az ekcémám, és ilyen állapotban ugye nehéz kezelni, nem lehet a jól bevált krémeket, gyógyszert szedni. Így folyamatos viszketés van, ami ha rossz a lelki állapotom, rosszabbodik. Ráadásul tegnap nagyon alacsony volt a vérnyomásom is, egész nap nem éreztem jól magam.
Aztán az utolsó pillanatban kiderült, hogy többen is jönnének, amire végképp nem készültünk. Aztán mi voltunk a hibásak, hogy annyira nem jó így nekünk, hisz sem étellel sem semmivel nem így készültünk, nem erről volt szó, hogy akkor x meg y is jön, ráadásul az előre megbeszéltnél több órával tovább maradtak volna.
Úgy éreztem ezt nem fogom kibirni, ráadásul csúnyán hamlik az arcom és a kezem is az ekcéma miatt, így érthető okokból nem is szívesen mutatkozom szélesebb körben, csak szűkebb családnak.
Ebből lett a sértődés, nem értették meg, nekem meg ez már sok volt, és ugye tipikus azt hiszik, hogy nem is igaz, hogy így nézek ki és ilyen állapotban vagyok. A párom egyébként mellettem állt, és így el is maradt ez az egész.
Aztán most csak sejtem, hogy miket beszélhetnek rólam a hátam mögött, hogy biztos én csak kitalálom ezeket, és csak hisztizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!