33 hetes vagyok, és tegnap is meg ma is rettenetesen felhúztam magam, és sírógörcsöt kaptam. Ártottam a drágámnak?
Szerintem nem ártottál, de mindenképp találj vmi elfoglaltságot magadnak amin levezetheted, megelőzheted ezt a kitörést. Hosszabb távon azért biztos nem jó. Párszor azért elmegy. De fő a nyugalom akármilyen nehéz is.
Én is voltam így ezzel, le kell valamivel foglalni magad. Menj sétálni, vásárolni, nézelődni, barátnőhöz vagy bárhova ami eltereli a figyelmed.
Lehet majd szülés után is megmarad ez, vagy újra előjön többször is időszakonként, ezért is jó ha rájössz hogy tudod kezelni.
Én írtam az előbb.
Én is sokat idegeskedtem és idegesítettem a környezetemet a terhesség alatt. Néha alig tudtam lenyugodni. De mára már 6 hetes a babám és szemmel láthatóan semmi baja nincs.Nem is az a sírós sőt mostanában nagyon sokat mosolyog már. Szóval ne aggódj meglátod nagyon aranyos lesz. Jó babázást előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!