Zöldes-nyálkás folyás 32 hetesen?
Sziasztok.
32 hetes vagyok, ma nagy wc közben észrevettem zöld-nyálkás folyást a wc papíron, nem volt sok de eléggé megijesztett. Mitől lehet ez? Aggódnom kellene? Holnap van időpontom az orvoshoz.
Annyi rosszat lehet olvasni a neten, nem szeretném ha valami baj lenne és nem veszem észre. Közben vettem a patikában tesztet, ami vizeletből kimutat 3 féle fertőzést, negatív lett. Mindenképp megyek holnap az orvoshoz, délutánra van időpontom.
Köszönöm a válaszokat!
9-es nálad többször jelentkezett már? Nagyobb mennyiségben?
Nem hiszem hogy arra nem vizsgaltak, a kenet es a tenyesztes mindent néz tudtommal.
Kérdező : volt már korabban is, akkor csak sárga volt természetesen azt is látta orvos, végülis csak huvelyflora helyreallitot kaptam rá és szépen elmúlt tőle, ez a mostani ez relatív új, épphogy látható zöldes nem full zöld, ráadásul ha, pl tusolas előtt tukorrel nézem (mashogy már hónapok óta nem is látom a pocaktol) akkor fehér színű szóval lehet csak megszaradva ilyen, hol nagyobb mennyiség hol kevesebb de sosem egetveroen vészes hogy átaztatna 8 betetet.
13. Nem, nem terjed ki mindenre. Rosszul tudod. Sok std is okozhat ilyet, arra biztos nem vizsgáltak.
Ez a hüvelyflóra helyreállító csak elkeni a problémát.
Keress másik orvost.
A vizelet vizsgálatba bezavarhat.
Ha zöldes akkor fertőzés.
Holnap mond a dokinak, megvizsgál es felír rá valamit.
Úgy tudom a megszáradt folyás az sárgás, de sosem zöld. Reggel szokott felkelés után sárgásabb lenni. Az a furcsa, hogy többet a nap folyamán nem volt, normális fehéres folyásom csak. Valószínű a vizelet vizsgálatnál kifogják mutatni, de az nem is baj, majd megismétlem ha kéri az orvos.
Terhességem elején megnézte a doki a folyásom és akkor írt fel krémet mert szerinte túl sok volt, gombát mondott akkor, de zöld sosem volt.
36dik héten nekem is fognak levenni, de az még túl messze van.
Elmegyek holnap a laborra és délután a nőgyógyászhoz, telefonon nem sikerült elérni egész nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!