Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zöldes-nyálkás folyás 32 hetesen?

Zöldes-nyálkás folyás 32 hetesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

32 hetes vagyok, ma nagy wc közben észrevettem zöld-nyálkás folyást a wc papíron, nem volt sok de eléggé megijesztett. Mitől lehet ez? Aggódnom kellene? Holnap van időpontom az orvoshoz.

2022. márc. 29. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
9. Vagy csak arra pont nem vizsgáltak ami bajod van. Előfordul.
2022. márc. 29. 13:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Annyi rosszat lehet olvasni a neten, nem szeretném ha valami baj lenne és nem veszem észre. Közben vettem a patikában tesztet, ami vizeletből kimutat 3 féle fertőzést, negatív lett. Mindenképp megyek holnap az orvoshoz, délutánra van időpontom.

Köszönöm a válaszokat!

9-es nálad többször jelentkezett már? Nagyobb mennyiségben?

2022. márc. 29. 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem hiszem hogy arra nem vizsgaltak, a kenet es a tenyesztes mindent néz tudtommal.

Kérdező : volt már korabban is, akkor csak sárga volt természetesen azt is látta orvos, végülis csak huvelyflora helyreallitot kaptam rá és szépen elmúlt tőle, ez a mostani ez relatív új, épphogy látható zöldes nem full zöld, ráadásul ha, pl tusolas előtt tukorrel nézem (mashogy már hónapok óta nem is látom a pocaktol) akkor fehér színű szóval lehet csak megszaradva ilyen, hol nagyobb mennyiség hol kevesebb de sosem egetveroen vészes hogy átaztatna 8 betetet.

2022. márc. 29. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
(már bocsánat a reszletessegert). Emiatt ne halassz labort, dokinak mindenképpen szólj, meg fog nézni és ha, úgy ítéli meg vesz le tenyesztest, nekem amugy is kellett a spteptococcust levenni mert kötelező a 36-37 hét körül szóval így két légy lett ütve egy csapassal)
2022. márc. 29. 14:32
 15/21 anonim ***** válasza:
29%

13. Nem, nem terjed ki mindenre. Rosszul tudod. Sok std is okozhat ilyet, arra biztos nem vizsgáltak.

Ez a hüvelyflóra helyreállító csak elkeni a problémát.

Keress másik orvost.

2022. márc. 29. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
A huvelyflora helyreallito mint emlitettem régebben volt. Utána valtottam orvost akivel köszönöm teljesen meg vagyok eelgedve, alapos, rendes, mióta hozzá járok, még az első ctg vizsgálatom is végig ülte velem mert látta hogy izgulok, nem hiszem hogy le kéne cserélnem. Nála alaposabb orvosom még sosem volt. Ráadásul köszi nem szülés előtt 3 héttel fogok újat keresgélni. Nekem ő teljesen megfelel.
2022. márc. 29. 15:02
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
16. Te tested végülis… nekem mindegy.😅
2022. márc. 29. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:

A vizelet vizsgálatba bezavarhat.

Ha zöldes akkor fertőzés.

Holnap mond a dokinak, megvizsgál es felír rá valamit.

2022. márc. 29. 18:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a megszáradt folyás az sárgás, de sosem zöld. Reggel szokott felkelés után sárgásabb lenni. Az a furcsa, hogy többet a nap folyamán nem volt, normális fehéres folyásom csak. Valószínű a vizelet vizsgálatnál kifogják mutatni, de az nem is baj, majd megismétlem ha kéri az orvos.

Terhességem elején megnézte a doki a folyásom és akkor írt fel krémet mert szerinte túl sok volt, gombát mondott akkor, de zöld sosem volt.

36dik héten nekem is fognak levenni, de az még túl messze van.

Elmegyek holnap a laborra és délután a nőgyógyászhoz, telefonon nem sikerült elérni egész nap.

2022. márc. 29. 21:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Az orvosom szerint gomba, írt fel krémet, jóformán meg sem vizsgált, hiába mondtam de zöldes-nyálkás volt a folyás és csak egyszer fordult elő.
2022. márc. 31. 06:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!