Zöldes-nyálkás folyás 32 hetesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
32 hetes vagyok, ma nagy wc közben észrevettem zöld-nyálkás folyást a wc papíron, nem volt sok de eléggé megijesztett. Mitől lehet ez? Aggódnom kellene? Holnap van időpontom az orvoshoz.
2022. márc. 29. 11:36
1/21 A kérdező kommentje:
Lemaradt: Semmi más tünetem nincs, a baba mozgolódik, ahogy eddig is szokott, 1 hete voltam uhn, minden rendben volt, méhszáj zárva, magzatvíz normális mennyiségben.
2022. márc. 29. 11:38
3/21 anonim válasza:
Mindenképp jelezd holnap az orvosodnak nézzen rá. Szerintem is fertőzés lesz ez, és nem kell hogy ezen kívül más tünete legyen. Felír majd valamit, ami helyrerakja.
4/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp jelzem neki, remélem semmi komoly, nagyon megijedtem.
2022. márc. 29. 11:47
5/21 A kérdező kommentje:
Reggel vizelet és vérvétel vizsgálatra is kellett volna mennem, amiket kiírt az orvos a múlt héten, inkább halasszam és előbb nézetessem meg a folyást?
2022. márc. 29. 11:50
6/21 anonim válasza:
Van valami akadálya annak, hogy beszélj az orvossal?
7/21 A kérdező kommentje:
Nem értem el telefonon, később újra megpróbálom felhívni, addig is gondoltam hátha akad olyan személy akinek van ilyesmiben tapasztalata.
2022. márc. 29. 12:03
8/21 anonim válasza:
Ne halaszd el, ha ráér ez holnapig akkor ráér a vérvétel után is.
9/21 anonim válasza:
Ne legyek követendő példa csak leirom az én esetem hogy nekem, is ilyen folyasom van egy hete kb, azóta már jártam nogyogyasznal,ő nem látott semmi korosat de azért még kenetet is vett le, teljesen negatív szóval nálam terhesseg velejaro, de természetesen ez az EN esetem, mindenképp szólj a dokidnak nézze meg!
10/21 anonim válasza:
Azért ekkora parát nem indokol egy ilyen helyzet, pláne, hogy holnap mész nőgyógyászhoz. Menjél a laborra is. Miért ne mennél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!