Artalmas a sok ultrahang a korai terhessegben?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok es az 5.hettol minden heten minden heten mennem kellett eddig ultrahangra mivel adodott egy “kis” komplikacio, amikor kontrollalni kellett sajnos ilyen gyakran. Nem a doki akar atejteni, mas is ezt javasolta.
Viszont tobb helyen is olvastam h az ilyen suru ultrahang vizsgalat nincs johatassal a magzatra. Kicsit aggodom emiatt, ez tenyleg igy van? Van vkinek sajat tapasztalata errol?
2022. márc. 28. 12:36
11/17 anonim válasza:
Nem káros, nekem is sokszor kellett menni, nem szeretik a babák ez tény de nem káros
Az én kisfiam a ctg is utálja, végig szanaszét rugdalt szegénykém amíg tartott 😔
12/17 anonim válasza:
Aki itt írja hogy az ultrahang adhd-t okoz, meg hogy ért ezekhez, ugyanaz a személy lehet, aki erősködött az egyik kérdés alatt, hogy nem kell feküdni kb. semmivel veszélyeztetett terhesen...
13/17 anonim válasza:
nem káros az ultrahang, mert ha az lenne nem csinálnák. Vannak terhességek, amiknél gyakrabban kell alkalmazni az ultrahangot különböző okokból. Sok baba nem szereti az ultrahangot , mert vagy rugdos a vizsgálat végéig, vagy beint az orvosnak és bealszik.
14/17 anonim válasza:
Nekem ezt az orvosom mondta, nem én találtam ki. Fizikailag nem káros, de ők ilyenkor egy hihetetlen éles hangot hallanak, amit utálnak és félnek tőle. Fizikailag nem lesz bajuk, de a lelki oldal már nem is számít? Az én orvosom vissza sem hívott a szokásos felesleges ultrahangokra. Mondta, hogy ha nekem is jó, akkor csak a kötelezőek legyenek,mert ő pénzért nem szereti kínozni őket. Genetikus is egyben, úgyhogy nekem csak a 3 genetikait csinálta.
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy különbséget kellene tenni a KÁROS és a NEM A LEGJOBB kifejezések között. Az ultrahang kor terhességnél káros LEHET, ezt már bizonyították. Az UH biztos, hogy nem a legjobb, ami a babákkal történhet, de sok esetben szükséges.
17/17 anonim válasza:
Dehát ha tudod, hogy nem káros saját tapasztalatból, akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!