10*7 mm petezsák, szikhólyag sejthető, embeyocsomó jelenleg sem látható. Szerintetek?
17 napja késik a menstruációm, 5 pozitív tesztem van.
Hétfőn voltam ultrahangon, mert előtte pénteken a wc papíron volt két nagyon halvány rózsaszínű csík.
Hétfőn 6*5 mm volt a petezsák, szikhólyag sejthető, láttam a petezsákban egy kis moszatot. Azt mondták ez egy kisebbet terhesség még, nincs 6 hetes.
Most nagyon halványan van barnás folyásom de nagyon minimális, így ma (csütörtök) vissza mentem.
Petezsák nőtt a 3 nap alatt is: 10*7 mm, de embeyocsomó nem látható még. Véresre utaló jel sincs sehol.
Azt mondták türelem kell, és majd a természet eldönti. Egy hét múlva kontroll.
Nagyon aggódom, szorongásos pánikzavarom van.
Volt valaki hasonló helyzetben?
És ha volt valaki hasonló helyzetben? Az rajtad nem segít.
Bízz az orvosodban és a szervezetedben.
Szeretem az ilyen kommenteket. Ha nincsen közöd vagy tapasztalatod a témával kapcsolatban, akkor egyáltalán minek kell hozzá szólni?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Imádom az ilyen kommenteket 😂
Amikor az egybites kérdező nem bírja felfogni, hogy más tapasztalata az ő jelenlegi helyzetén nem segít.
És ha ír 2 olyan akinek megmaradt és 2 akinek nem, akkor hova jutsz vele?
Január 30?? Akkor 5 hetes terhes vagy. Csoda, hogy ennyit lát
Mást nem is kell még. A vérzés 1000 okból lehet , terhesség alatt alhasi vérbőség alakul ki. Lehet a hüvelyben, vagy a mehnyakon egy pici ér, de az is lehet, hogy a nyalkahartya válik le és el fogsz vetélni
Türelem... elobb utóbb kiderul
Ha 17 napja késik neki, akkor 6+3.
Amúgy jól elbeszélgetünk mi itt egymással, a kérdező meg semmire nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!