A terhesség utolsó 10 hetében mennyire sűrűn küldött a doki ultrahangra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 18:25
1/15 anonim válasza:
A doki UH-ozott
Egyik esetben havonta majd 2 hetente
41+1 szültem
Másik esetben össz 3-alkalommal (32. Hét 36. Hét majd betöltött 40. Héten a ctg alkalmával ránézett.. aznap meg is szültem
2/15 anonim válasza:
31. héten voltam utoljára ultrahangon, utána csak ctgn. Előtte havonta egyszer + genetikák+babamozi+szivultrahang ahogy kijött, sokszor voltam.
A 40. hétre szültem.
3/15 anonim válasza:
Sokszor. Az utolsó 2 hétben 2 naponta flowmetria volt.
5/15 anonim válasza:
31 hetesen voltam uh-n, utána 36 hetesen még egyszer terhesgondozáson, majd ezt követően csak ctg-n. Egyik ctg-n csinált uh-t az orvos, hogy felélénküljön a baba.
6/15 anonim válasza:
Mind a 2 terhességemnél a megállapítás +a 3 genetikai volt és ennyi.
7/15 anonim válasza:
33. Héten voltam genetikain aztán 41. Héten miután megkaptam az oxit, még ránéztek.
8/15 anonim válasza:
28. hét után csak vajúdás közben volt mindkettővel.
9/15 anonim válasza:
Hat nem is tudom. 1-2x talán. A 32. 36. hétben volt egy uh. Aztan márcsak a szules előtt néztek hogy fekszik.
10/15 anonim válasza:
3as vagyok, örülök, hogy vannak olyan szerencsések, hogy egészségesek és probléma mentes a terhességük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!