Az utolsó mensimtől számítva kb 9 hetes lehetek. 7 hetesen voltam dokinál aki 16 mm petezsákot látott de mást nem ( hasi ultrahangon). Az embrió hasi ultrahangon mikor látható ?Nagyon félek nem akarom elveszteni
Szerintem mindenkinél egyedi, hogyan fejlődik. Lehet később volt a beágyazódás, mint sejted.
Nekem ez volt, kiindulópontban jó lehet:
4 hét+ 0 nap: pozi teszt
5 hét + 3 nap: petezsák
7 hét+ 3 nap szívhang (hüvelyi uh-val)
10 hét+3 nap: első hasi uh-m
Nekem is volt ilyen, üres maradta a petezsák.
15mm felett már kivehető szikhólyagot kell legalább latni benne.
Gondolom visszahívott, 2 hét utan szokott ebben az esetben kontroll lenni.
2! Te pedig ne mondj már hülyeségeket. Nem egyedi, hogyan fejlődik. Az első 12hétben minden gyerek egyformán fejlődik.
7hetesen nálad is szívhang volt, ahogy irod....
A kérdező 7 hetesen üres petezsákkal rendelkezett.
Mind a 3 terhességemnél 7 hetesen mentem dokihoz. Az elsőnél és a 3.nál 11 illetve 13mm-es embrió volt már. A 2.nál pedig üres maradt az akkor 17mm-es petezsák.
Nem akarod elveszíteni. Ha üres a petezsák, akkor nincs is mit elvesziteni, hisz nem alakult ki benne semmi. Amúgy sajnos az élet nem kívánságműsor :(
Mikor mész legközelebb orvoshoz?
A tünetek sajnos akkor is megmaradnak még egy darabig ha nincs embrió.
Erre sajnos nem szabad alapozni.
Én elég nagy túlsúllyal rendelkezem, nekem is hasi ultrahang volt, sajnos nekem sem volt embrió. Vetélés lett a vége.
Azt gondolom látta volna ha van ott valami...
Sajnálom
Mert mondjuk nincs mindenhol hüvelyi uh?!
Nekem sem csináltak, pedig ott is ugyan ezt láttak kb.
A hányás nekem is megvolt ugyan úgy. Engem a 10.heten műtöttek, műtet után 3 nappal múlt csak el.
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!