12 hetes terhesség üres hólyaggal is látható lenne hasi ultrahangon?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 16:45
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor tovább kell próbálkoznunk, ez volt még az utolsó szalmaszál, hogy hátha csak nem vette észre... Nagyon köszönöm a választ!
2021. febr. 18. 16:59
3/12 anonim válasza:
12 hetes terhesen már kifejlődött keze lába és mozog. Mindenhogy látszódik.
4/12 anonim válasza:
Akkor már mindenképpen látszódik.
6/12 anonim válasza:
Nekem félig telt hólyaggal sem látták. Hüvelyivel vizsgált tovább.
7/12 anonim válasza:
6os vagyok. Bocsi félreértelmeztem a kérdést. A terhességet látták, a baba volt alacsonyon, nem nyomta fel a hólyag.
8/12 anonim válasza:
Ezt most csak én nem értem?
Mi nem látható?
Tegnap voltam terhességmegallapításon, 7.hét vegefele járok, üres hugyhólyaggal, hasi ultrahanggal simán látható volt a baba.
9/12 anonim válasza:
A 12. héten 5-6 centi a gyerek ülőmagassága, és ahogy fentebb is írták, már mozog is. Szerintem egy laikus is megtalálná egy közepes minőségű UH gép mellé ültetve is...
10/12 anonim válasza:
A Holdról távcsővel is látná egy nogyogyasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!