Sziszoka26 kérdése:
Mensi szerint 8+3 hetes vagyok, az ultrahangon egy 27mm ures petezsak lathato. Naiv vagyok ha meg remenykedek h valaki lapul ott a sotetben?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 20:40
1/6 anonim válasza:
8+3-nál már kéne lennie szívhangnak..
2/6 A kérdező kommentje:
Igen mindenutt ezt olvasom :( csak annyira nehez elfogadni....
2019. jún. 30. 20:49
3/6 anonim válasza:
Az a baj,ha később is volt peteérésed,már akkor is lenne szívhang.Sajnálom :(
4/6 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen látott üres petezsákot, 8 hetesen vissza mentem, volt szívhang. Túlsúlyos vagyok, nehezen tudta megérni, de jól látható volt, és 1,5 cm. Menj el máshová ultrahangra, az megnyugtat, hogy ha ott van, akkor esetleg más hátha meglátja, és nem 1 percet szán rá.
5/6 anonim válasza:
Nincs baba :( En is jartam mar igy. Sajnalom :(
6/6 A kérdező kommentje:
:(
es aki igy jart mint mi meddig gyotortek a rosszulletek? mert ma is reggel olyan hanyingerem volt :( undorral eszek es a melleim is meg feszulnek :( mikor fognak elmulni? mert csak rosszabb igy lelkileg h a tunetek vannak kozbe meg a baba nincs :(
2019. júl. 1. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!