Hasi ultrahangon látható lenne, ha fennállna a koraszülés veszélye?
Nem látnák.
Egyébként a 20.héttől keményedtem és voltak fájdalmaim, aztán 41+1re indítottak.
Pihenj amennyit tudsz és sok magnézium. Jó egészséget
Bizonyos okokat látnának, bizonyosakat meg nem.
A lepény öregedése, a méhszáj nyílása, a kevés magzatvíz ki van zárva, nyilván.
De mivel egy szülés beindulásának ezen felül ezer meg egy oka lehet, nyilván nem zárható ki semmi sem.
Nem tudom hanyadik hétben vagy. Én a 24. héttől keményedek változó mértékben, hol többet hol kevesebbet. Egy rosszabb napomon bőven túlteljesítem a 10-12-t ami normális lenne.
Most 34. hétben járok ez azóta sem változott, a méhszáj még mindig 3000. Szerintem ez alkati kérdés is. Nekem ráadásul se a fekvés se a töménytelen magnézium sem segít, többet próbáltam. Ha olyan napom van csak jönnek a keményedések. Végig rettegtem emiatt a második trimesztert. Senki nem tudott segíteni rajtam.Mostanra már megszoktam muszáj volt.
Csak azért írtam le hogy van ilyen példa is. Valakinél bajt jelez míg másnál mondhatni természetes. Sajnos nem tudhatod előre melyikbe tartozol.
2-es 4-es jól írja
Nekem reggel 39+6 semmmmmmmmmmi jele nem volt.
Voltam UH-on, flowometria
Ctg. Is
3000 méhszáj II. Fokban érett lepény..
Nulla méhtevékenység.
Jóslóm sem volt.
Azt mondták itt nem lesz egy ideig baba
Este 3h alatt lett meg az első görcs után a fiam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!