Más kismama is utálja, ha ilyeneket mondanak neki?
Hát szerintem meg nem feltétlenül van igazuk. Nekem 2 van, és egyikkel sem voltam soha zombi módban. Pár hét után átaludták az éjszakát, de addig is csak enni keltek és aludtak is vissza, már a kórházban is. Simán 8-9 órákat aludtam mellettük. Max akkor nem, ha betegek voltak, pl köhögés. Szóval azért nem kell ebbe belehalni, pláne 1 gyerekkel. Na meg nem mintha az alvás olyan lenne, mint pl a liszt, hogy veszek belőle egy kartonnal, és akkor fél évig nem kell vennem. 😃
Nyilván lehet hogy szívás lesz, de lehet hogy nem, előre kijelenteni tényként viszont szimpla rosszindulat.
Uhh még nem tudtam végigolvasni a kommenteket. Kérdezőnek: ne foglalkozz ezekkel... Nekem is mondták, tudomásul, vettem ennyi.
Aztán (tudom nem leszek népszerű) az én fiam az első naptól kezdve átaludta az éjszakákat!!!
Szerencsére ritkán volt beteg, akkor ha fájt a füle vagy ilyesmi akkor persze felébredt de amúgy akkor sem. Pedig mi el is váltunk, akkor sem érte sérelem, nem ébredt fel éjjelente sírni vagy bármi.
Létezik olyan is, hogy egy gyerekkel könnyű!
Ősszel érkezik a tesó, nem reménykedem benne, hogy ő is könnyű eset lesz... De talán mivel 2.gyerek már nem akarnak kioktatni (gondolom ezt most 😂)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!