Hány kilót híztatok a terhesség felére? Hány kg-val indultatok?
64-el indultam, 20 hetesen még mindig 59 voltam. Az első trimeszterben kicsit megcsappant a súlyom (hányás + étvágytalanság kombó), aztán az stagnált a 24. hét környékéig, onnantól kezdtem csak szép lassan hízogatni. 72 kg-vel mentem végül szülni, 61-el jöttem haza.
Most a második terhességem 55 kg-vel kezdtem, egyelőre várom, hogy mi lesz a vége. Még nem tartok a középidőnél, de egyelőre szintén semmit sem híztam, az émelygés egyelőre elkerült, az étvágyam viszont megint mintha eltűnt volna.
Elsőnél 2kg, másodiknál semmit addig.
(Elsőnél 8kg, masodiknál 6kg plusszal mentem szülni)
Ja és mind a 2 terhessegemet 78kg-val kezdtem pont én is .
(1 hét mulva lesz fél éves a lányunk, most 72 vagyok)
5#
59-el indultam. Ebből először fogytam, majd stagnáltam. 22- hétre (most ott vagyok) 60-61 kiló között mozgok.
Mostanra kezd valami étvágyfélém megjelenni, szóval innen már csak felfelé lesz szerintem :D
Én 66 kilóval kezdtem és 76tel mentem szülni. A 22. hétig kb 4 kiló jött fel.
176cm magas vagyok és szigorú diétán voltam félidőtől szóval kb pont a 22. héttől, emiatt nem jött fel a végén annyi. Az orvostól kapott diagrammom szerint egy átlag testalkatú nőnek a 22. hétig 4-7 kiló közötti hízás optimális
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!