Hány kilót híztatok a terhesség felére? Hány kg-val indultatok?
Figyelt kérdés
Én a 22. hétben vagyok, eddig 5-6 kg jött fel. 78kg-val indultam, 83-84kg között mozgok.2022. márc. 23. 08:46
11/15 anonim válasza:
69 kilóval kezdtem, az első trimeszterbe 67 lettem, most a 20.héten vagyok 69,5 kg. Remélem nem most fog beindulni brutálisan, örülnék ha max 8-10 kg-val megúsznám. :)
12/15 anonim válasza:
178 centivel és 59kg-al kezdtem.
Feléig 2 kilót, összesen 8-at. Szülés után 2 maradt rajtam, de most a szoptatással màr mínuszban is vagyok. Tegnap mértem és 56-57kg.
13/15 anonim válasza:
Én 62-vel kezdtem. Nem émelyegtem-hánytam, ezért végig jó étvágyam volt. Fél időig kb. 4-5 kilót szedtem fel. Összesen pedig 11 kiló lett a vége.
14/15 anonim válasza:
Haha, 75-tel kezdtem, 96-tal mentem szülni, haza 85-tel jöttem, kb 1 év telt el mire visszatértem a starthoz. Nem voltam cukros, és nem zabáltam - de utólag nyilvánvaló hogy jobban kellett volna figyelni.
15/15 anonim válasza:
Én nagyon émelygős voltam az elején, így akkor mindig kicsit fogytam. A végére meg mindig szénhidrát diétán voltam. Magasságon 168 cm.
1. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 69 kg.
2. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 65,5 kg.
3. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 68 kg, szüléskor 71 kg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!