Lehet terhességtöl éjszakai, reggeli hányinger amikor még nem késik?
Majdnem minden napos.
Vagy ez mástol lehet?
De ne mondassatok már csúnyát velem... 10. Dpo és ahhoz hogy valami "majdnem mindennapos" legyen, legalább 3, de inkább 4-5 sok nap kell, hogy ez kijelenthető legyen, nem értitek??? Ha ma már majdnem mindennapos a tünet akkor mikor kezdődött, az nem lehet terhességtől attól függetlenül, hogy attól még lehet terhes. De ha egy hete szarul van, az nem attól van.
Aztán még erősödik meg megmagyarázza... 🤦
De egy adott kérdés alá ne írogass már általánosságban , fú.
Kit érdekel rád mi volt igaz, itt az a kérdés, lehet e éjszakai hányinger egy hétig terhességtől, ha csak jövő héten kell megjönnie.
Nem vagyok, nem lehet.
Hol érdekel bárkit hogy Te mikor teszteltél pozitívat, már ne haragudj meg.
Nem benne van a pakliban, hanem ez nem terhességtől van.
#23 Már ne is haragudj, de én szerintem normális "hangnemben" írtam. S amit írtam, azt orvosok milliói és az egészségügy alátámasztja, használja. Nem én tehetek róla, hogy te még a '20-as években élsz, illetve mende-mondákban hiszel.
Az, hogy mit írok ide, vagy bárhová máshová és miért, még mindig nem a te dolgot. Olyat, pedig csak a lunatikus ír, hogy biztos nem a terhességtől van - ugyanis nem tudhatjuk. Nem vagy orvos, ne játszd az agyad feleslegesen, mert csak problémát és tudatlanságot generálsz, osztasz ezzel. Meg egy szökött bolond is tudja,hogy nem állítunk dolgokat bizonyítás nélkül. Szóval just zip it! És ezzel lezártam. További szép napot! 😉
Balfaszokkal nem vitatkozom.
Gondold már végig, mit erőlteted a hülyeséget, aztán akkor lehet neked zippelni, mielőtt mégnagyobb hülyeségeket írsz.
Ajánlom olvasd el még 3x a hozzászólásokat különös figyelmet fordítva a KÉRDÉSRE.
Én magam is azt írtam hogy az nem teljesen zárható ki, hogy terhes, de mensi előtt egy héttel egy hete tartó rosszullét nem amiatt van, mivel kb most van a beágyazódás, érted? A szervezet majd ez után fog hcg-t termelni, ami majd okozhat tüneteket, de több napja már tartó rosszullétet nem okozhatja terhesség, mivel a tüneteket a hcg okozza,ami majd csak a beágyazódás UTÁN fog termelődni, ami meg kb most van, szóval az ez előtti hányinger mástól van.
Ennél szájbarágósabban sajnos nem megy, ha így sem sikerül, sajnálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!