Lehet terhességtöl éjszakai, reggeli hányinger amikor még nem késik?
Figyelt kérdés
Majdnem minden napos.
Vagy ez mástol lehet?
2022. márc. 21. 07:01
2/26 anonim válasza:
Késés elött semmilyen tünet nem a terhességtől van, még mindig...
3/26 anonim válasza:
Szia nálam volt olyan ,h szombat du nyilalgatott a méhem és másnap(dpo8) undor, émelygés lett.sajnos a vége kémiai lett nálam.
4/26 A kérdező kommentje:
Sajnalom 3.
A méhen kívüli terhességet amugy kimutatná a terhesteszt, ha késik?
2022. márc. 21. 07:22
7/26 anonim válasza:
Kedves lepontozók!annyira szánalmas h ti mindenkit lepontoztok mert nem úgy működik mint a tankönyv!gondolkodjatok már!
Jelzem h 8 dpon simán tud pozi lenni a teszt és tud tüneteket okozni😉
8/26 A kérdező kommentje:
Marc 25 körül kellene megjönnie
Csak már azon is agyalok nem e covidos vagyok mert ezt a folyamatos ejszakai, reggeli de enyhe és nem minden napi, de rendszeres hányingert egyszerűen nem tudom hova tenni.
Semmi egyéb tünet
2022. márc. 21. 07:41
9/26 anonim válasza:
Ha mondjuk, most csak egy példát mondok, 10.én ágyazódott be a petesejtbe, màr akkor is érezhetsz tüneteket egy hatalmas változás zajlik le ilyenkor a testedben.
10/26 anonim válasza:
Csinálj egy 10 es tesztet. Ha hvgtől van tünet akkor mutatni fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!