Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességtöl éjszakai,...

Lehet terhességtöl éjszakai, reggeli hányinger amikor még nem késik?

Figyelt kérdés

Majdnem minden napos.

Vagy ez mástol lehet?

2022. márc. 21. 07:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

Szóval eleve 10. Dpo korul vagy de már mindennapos a rosszullét?? Sőt majdnem mindennapos...

Könyörgöm.

Annak is aki adja alád a lovat.

Tanuljátok már meg, hogy minden tünetet a hcg okoz.

Ha van tünet, van hcg, kimutatja a teszt.

A méhen kivulit külön nem mutatja ki .

2022. márc. 21. 08:25
 12/26 A kérdező kommentje:
De nem késik.
2022. márc. 21. 08:44
 13/26 anonim ***** válasza:
54%

Hát még nem is tud késni, ha előtte vagy a (nem?)vártnak, ugyanakkor jól mondja a #11, ha már tünetet okoz, akkor azt a mennyiségű hcg-t most is kimutatná egy teszt. Ha biztosra akarnál menni, a predictor early vagy a 10-es érzékenységű facelle most is mutatna valamit.

Én kb ennyivel a nemvárt előtt teszteltem olyan erős pozitívat a predivel, hogy konkrétan sötétebb volt a tesztcsík, mint a kontroll. Szóval nem feltétlenül csak akkor mutat bármit a teszt, ha már késik, főleg nem abban az esetben, ha már tüneteket érzel magadon. Ha már tünetelsz, és ha a terhesség miatt van, akkor azt tuti kimutatja a teszt.

Viszont azt ránézésre nem fogod tudni, hogy méhen kívüli vagy sem, azt majd az orvos tudja megmondani 3-4 héttel a késés után (mert akkor már látni is valamit az UH-n).

2022. márc. 21. 09:36
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem hat6, mivel 10. Dpon vagy. Nem lehetnek tuneteid, főleg napok óta.
2022. márc. 21. 09:36
 15/26 anonim ***** válasza:
Kedves 15 ős te se vagy a legélesebb kés...🤣
2022. márc. 21. 09:58
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

15

Na az biztos 😂😅

2022. márc. 21. 10:19
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon nem érezhetsz terhességi tünetet, mert korai és lehet terhes sem vagy, vagy kémia terhesség. hcg nevü hormon okozhatsz terhességi tüneteket.
2022. márc. 21. 10:47
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
#9 Így van, én a 10. és 11. dpo napokon már pozitívat teszteltem. De nálam mindig volt a beágyazódásnak tünete. Mindössze 3x fordult elő összesen velem, és mindig a 10-11-12. dpo napokon. Se előtte, se utána soha. Fentebb írta valaki, hogy nem mindenki tankönyv szerint működik. hát azok elég régi tankönyvek lehetnek akkor. 😅 Konkrétan kismillió tanulmány bizonyítja az igazadat, #7-es válaszadó, úgyhogy ne aggódj. 😉 Én is, te is és még nagyon sokan példák vagyunk erre. De nem nekünk kell hinni, hanem a tudománynak. Viszont nagyon sokan nem képesek rá sem keresni. Pedig tényleg rengeteg orvosi oldal ír erről. Én is szívesen posztolni ide belőle, ha kér valaki, ha valakit érdekel. 😊
2022. márc. 21. 10:57
 19/26 anonim ***** válasza:
2022. márc. 21. 11:15
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
2022. márc. 21. 11:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!