Hanyadik hettöl erezte a pärotok is ahogy mozgolodik a baba?
Kb 17-18. héttől. Tulajdonképpen én is akkor kezdtem el érezni a magzatmozgást és a második mozgolódásnál épp ott volt a párom is.
Én nem éreztem semmiféle csiklandozó, vagy pillangó-mozgás szerűséget a 15. hét környékétől, amiről sokan beszámolnak, hanem csak a 17. hét után jelentkezett be a babám egyből határozott rúgásokkal, amelyeket már látni és érezni lehetett akkor külső szemlélőként is (persze látni csak akkor lehetett még, amikor a hátamon feküdtem).
Lehet, hogy furán hangzik, de nekem a párom vette észre! Ez kb. a 17. hét környékén lehetet. Épp a pocimat simogatta, amikor érzett valamit és megkérdezte, hogy ez mi volt. (Nekem a védőnő azt mondta, hogy a bélmozgáshoz hasonlítható először) Mondtam neki, hogy én nem éreztem semmit, aztán megint érezte, de azt már én is éreztem és mondtam neki, hogy ez bizony a kis mazsola. :))
Boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!