Kinek mikor látszott első terhességnél a pocakja?
Szia,
Az első babámmal 14-15hetesen az afp beutalónál egy 37hetes kismama mindennaposnak saccolt, nagyobb volt a pocakom, 1,5kg plusszal, és 180/64kg voltam:D
Most a második kicsivel mindenki azzal riogatott, hogy nemhogy mindennaposnak hiszenk, lépni nem tudok majd a hasamtól. Ennek ellenére 24/25hetes vagyok, és ha borogatnám, elmúlna:D Van aki nagyon óvatosan kérdezte meg, hogy az Pocak, vagy pocak, és többet eszek?
Az a fontos, hogy jól vagy, a babád is. Nem feltétlen a nagy pocak a jó pocak:) Hidd el, már a mérete miatt is igen macerás a létezés vele, ha még súlya is van...
En vekony vagyok es igen keson latszott mindket terhessegem. Az egy dolog, hogy mi mar lattuk 14-15 hetesen, hogy az alapban teljesen lapos hasam mar nem teljesen lapos, de ruhaban ebbol meg semmi sem latszodott.
25. het korul valt egyertelmuve az elso baba, 22. het kornyeken a masodik baba, de 28 hetesen is azt mondta a csalad meg, hogy cseresznyemagos vagyok, ugy nezek ki,m mintha csak egy mupocak lenne ramragasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!