Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor látszott első...

Kinek mikor látszott első terhességnél a pocakja?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, van 3-4 kg plussz rajtam és 160 cm (nagynövésű) vagyok és semmi nem látszik rajtam. Már riogatnak "nekem ilyenkor már jobban látszott! "
2010. szept. 13. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Barátnőm 28 hetes terhes. Tegnap sétálni mentünk, találkoztunk pár ismerőssel akik meglepődve mondták neki, hogy: Jé, én úgy hallottam terhes vagy de úgy látom ez nem igaz! Ha nem tapadós felső van rajta akkor egyszerűen semmi pocak nem látszik. De a doki szerint minden rendben van odabenn... Nem kell izgulni, a vége felé már tuti látszani fog!
2010. szept. 13. 13:57
 12/19 szucs oliver ***** válasza:
én pont ma vagyok 14 hetes és nekem már látszik valami de reggel mikor felkelek tök lapos:)
2010. szept. 13. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia,

Az első babámmal 14-15hetesen az afp beutalónál egy 37hetes kismama mindennaposnak saccolt, nagyobb volt a pocakom, 1,5kg plusszal, és 180/64kg voltam:D

Most a második kicsivel mindenki azzal riogatott, hogy nemhogy mindennaposnak hiszenk, lépni nem tudok majd a hasamtól. Ennek ellenére 24/25hetes vagyok, és ha borogatnám, elmúlna:D Van aki nagyon óvatosan kérdezte meg, hogy az Pocak, vagy pocak, és többet eszek?

Az a fontos, hogy jól vagy, a babád is. Nem feltétlen a nagy pocak a jó pocak:) Hidd el, már a mérete miatt is igen macerás a létezés vele, ha még súlya is van...

2010. szept. 13. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem félidősen látszott jobban a pocakom:D Én 175cm és 65kg voltam a végén kb.A terhes gatyámat nem is kellett kijebb gombolni.(kertész gatya volt)
2010. szept. 13. 16:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 17 hetes vagyok, és ma fodrászhoz mentem, a fodrász csaj rögtön meg is kérdezte, hogy mikorra várom. Szóval nekem már olyan pocikám van, hogy mások is észreveszik. :)
2010. szept. 13. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen látszódott először, addig nem mondtam meg a munkahelyemen sem.
2010. szept. 13. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:

En vekony vagyok es igen keson latszott mindket terhessegem. Az egy dolog, hogy mi mar lattuk 14-15 hetesen, hogy az alapban teljesen lapos hasam mar nem teljesen lapos, de ruhaban ebbol meg semmi sem latszodott.

25. het korul valt egyertelmuve az elso baba, 22. het kornyeken a masodik baba, de 28 hetesen is azt mondta a csalad meg, hogy cseresznyemagos vagyok, ugy nezek ki,m mintha csak egy mupocak lenne ramragasztva.

2010. szept. 13. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok, és nem látszik. Első baba.
2010. szept. 14. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok és most kezd diszkréten gömbölyödni a pocakom.Elsö baba.
2010. szept. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!