Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor látszott első...

Kinek mikor látszott első terhességnél a pocakja?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, van 3-4 kg plussz rajtam és 160 cm (nagynövésű) vagyok és semmi nem látszik rajtam. Már riogatnak "nekem ilyenkor már jobban látszott! "
2010. szept. 13. 13:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem a 4. hónap végén látszódott valami, olyan voltam, mint egy jóllakott napközis.
2010. szept. 13. 13:39
 2/19 anonim ***** válasza:
Soká, kb. 4. hónap végén valami kicsike. Az ultrahang győzött meg mindig arról, hogy egyáltalán van odabent valaki és fejlődik.
2010. szept. 13. 13:42
 3/19 anonim ***** válasza:

most vagyok úgy, hogy én és a férjem már látjuk. közeli ismerősök is, de csak feszülősebb ruhában. idegenek nem veszik észre, de utcán, munkahelyen egyelőre próbálom takarni, mert még nem jelentettem be.

13 hetes

2010. szept. 13. 13:42
 4/19 anonim ***** válasza:

Kerüld a hülyéket! :)

Az emberek nem egyformák, a babák sem. A növekvő pocak sem. A szépen fejlődő baba a lényeg, nem a pocak. :)

Én eléggé túlsúlyos vagyok, nekem egyelőre a puffadás gömbölyíti jobban a pocakomat.

Anyukámnál a harmadik terhessége is alig látszott, összesen két kismama ruhája volt, még a hetedik hónapig is alig látszott, hogy terhes. Anyósom dettó. Pedig nála szép, nagy súlyú babák voltak, és ő karcsú is volt, mint egy nádszál.

2010. szept. 13. 13:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a 12. heti UH és a 18. heti UH között sok idő telik el, és azt sem tudom minden rendben van-e odabent. Bár gondolom, ha baj lenne a testem jelezné.
2010. szept. 13. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem fürdőruhában látszott 11-12 hetesen, ruhában csak picit nagynak tűnt a hasam és olyan 17 hetesen kezdett el látszódni jobban, egyértelműbben.
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia!senkivel ne foglalkozz!Egy terhesség sem egyforma!Én az első babámmal már 15 hetesen úgy gömbölyödtem,mint aki fél idős terhes,nekem meg azt monda sok hülye,hogy biztos daganatom van:(,(sok elmebeteg)most pedig 16 hetes km vagyok,még kevesebb súllyal kezdtem a terhességet,mint az elsőt és a férjem minden nap megkérdezi poénból,hogy biztos,hogy babánk lesz?:)mert alig látszik rajtam,de UH szerint szépen fejlődik és ez a lényeg!Ne izgulj!!!Sok egészséget!
2010. szept. 13. 13:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Különbözünk, attól, hogy mi látszik kívülről, nem lehet következtetni arra, hogy bent minden rendben van-e, mert nincs igazi összefüggés.

Vannak csontsoványak "cseresznyemaggal" és vannak dundibbak óriáspocakkal és fordítva.

Nekem idegenek a 25. hét körül vették észre mindkét babámat...

Ne foglalkozz ezzel, érezd jól magad és várjátok örömmel a babát!

2010. szept. 13. 13:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek jó egészséget kívánok!
2010. szept. 13. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!