Kinek mikor látszott első terhességnél a pocakja?
most vagyok úgy, hogy én és a férjem már látjuk. közeli ismerősök is, de csak feszülősebb ruhában. idegenek nem veszik észre, de utcán, munkahelyen egyelőre próbálom takarni, mert még nem jelentettem be.
13 hetes
Kerüld a hülyéket! :)
Az emberek nem egyformák, a babák sem. A növekvő pocak sem. A szépen fejlődő baba a lényeg, nem a pocak. :)
Én eléggé túlsúlyos vagyok, nekem egyelőre a puffadás gömbölyíti jobban a pocakomat.
Anyukámnál a harmadik terhessége is alig látszott, összesen két kismama ruhája volt, még a hetedik hónapig is alig látszott, hogy terhes. Anyósom dettó. Pedig nála szép, nagy súlyú babák voltak, és ő karcsú is volt, mint egy nádszál.
Különbözünk, attól, hogy mi látszik kívülről, nem lehet következtetni arra, hogy bent minden rendben van-e, mert nincs igazi összefüggés.
Vannak csontsoványak "cseresznyemaggal" és vannak dundibbak óriáspocakkal és fordítva.
Nekem idegenek a 25. hét körül vették észre mindkét babámat...
Ne foglalkozz ezzel, érezd jól magad és várjátok örömmel a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!