Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba nemének bejelentése?

Baba nemének bejelentése?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és nem rég derült ki a babánk neme :) A párommal egy helyen dolgozunk és a munkatársaink tippeltek, hogy fiú lesz vagy lány. Szeretnénk nekik viccesen bejelenteni a nemét, pl. a nyertesek kapnak valami kis meglepit vagy valami hasonló. Van esetleg ötletetek? :)

2022. márc. 7. 08:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%
Te is leszel meg otthon unatkozo anyuci relax. Legalabbis remeljuk "olyan" babat dob a gep amit elkepzeltel ;)
2022. márc. 7. 17:41
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

"El kell fogadni, hogy másnál nem olyan szar minden mint nálatok"

Ember, ez egy munkahely, nem a családod. Oda való ilyen dolog max., nem egy munkahelyre.

Nem attól lesz sz*r egy munkahely, mert ott nem csinálnak oda nem való dolgokat. Úristen.

2022. márc. 7. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:
49%

A mi munkahelyünk kaki, nem várnak ajándékot a baba nemét eltalálók, cserébe nálunk rendes fizetést, nem úgy mint te ezért a munkának imitált bohóckodásért amit leművelsz ott egész nap, mert ünnepelteted magad, hogy képes voltál teherbe esni. Biztos értékeli a munkáltatód, hogy ellenetes vélemény feldolgozására alkalmatlan vagy és amint valaki mást gondol mint te, már személyeskedő hangnemre váltasz, kellemes lehet a kollégádnak lenni ezzel az attitűddel

Ja rólad nem szabad általánosító véleményt alkotni, csak te fikázhatod le más munkahelyét nulla ismeret birtokában?

2022. márc. 7. 19:40
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda rosszindulatú kommentek! Én szégyenlem magam helyettetek is!
2022. márc. 8. 05:49
 25/28 anonim ***** válasza:
18%

Hàt én igazàn sajnálom, hogy az emberek többsège ennyire érdektelen.

Nàlam mèg a kórházba is bejöttek, és otthon is látogattak, és remdszeresen tartjuk a kapcsolatot így 4 év utàn is a munkatàrsaimnak azon részével, akkinek mondjuk egy muffinos témàt szánnék.Természetesen nem mindenkivel, mert ilyen nincs..

A fentiek mellett tudni kell, hogy èn közben költöztem.. szóval 60 km-rel arrèbb vagyok már.

Pont a hètvégèn találkoztunk egy munkatàrsammal.

A barátaink pedig

Nah mindegy is..

Èn magamból indulok ki..

Engem nagyon érdekel mi van a barátaimmal, ebbe a gyerekük, ès a neme is beletartozik

2.

Ha egyszerübbet szeretnél, akkor vannak papírtasakok.. és abba olyan színü csomagolással bombon, csoki

D e szerintem ez is vicces:

Családdal lehet bejátszom

[link]

2022. márc. 8. 07:06
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

Azok a munkatársak akik már sokkal inkább ismerősök/barátok persze,hogy érdeklődnek és esetleg (ahol lehet) be is mennek megnézni mi van veled.

De egy munkahelyen ahol szimplán munkatársak vagytok sz*rik mindenki a másikra.Azért kérdeznek,hogy legyen miről beszélni és gyorsabban elteljen a 8-12 óra.

2022. márc. 8. 13:53
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
Nekem volt olyan munkahelyem,ahol barátok lettünk, osszejartunk és ennek már öt éve, azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Családias cég volt. De még ott sem jutott eszembe nyereményjátékot szervezni mikor babát vártam, pedig tudom örültek a terhességemnek. Mondjuk az is igaz, hogy családon / baráti társaságon belül sem jutna eszembe ilyen felhajtást generálni a gyerekem köré és más gyereke is érdekel, örülök neki, de nem ilyen szinten. Senkié
2022. márc. 8. 14:36
 28/28 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sem érdekel különösebben senki más babájának a neme. Egyik barátnőm terhes, tippeltünk, de ennyi. Igazából tök mindegy nekem, hogy fiú vagy lány.

De ha ennyire szerepelni akarsz, süss muffint vagy tortát, aminek a belseje kék vagy rózsaszín. A sütit legalább szeretik az emberek. Egy potya muffinért meg én is szívesen tennék úgy, mintha izgatna, hogy lyuk vagy farok lesz egy kollégám gyerekének a lábai között...

2022. márc. 9. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!