Baba nemének bejelentése?
"El kell fogadni, hogy másnál nem olyan szar minden mint nálatok"
Ember, ez egy munkahely, nem a családod. Oda való ilyen dolog max., nem egy munkahelyre.
Nem attól lesz sz*r egy munkahely, mert ott nem csinálnak oda nem való dolgokat. Úristen.
A mi munkahelyünk kaki, nem várnak ajándékot a baba nemét eltalálók, cserébe nálunk rendes fizetést, nem úgy mint te ezért a munkának imitált bohóckodásért amit leművelsz ott egész nap, mert ünnepelteted magad, hogy képes voltál teherbe esni. Biztos értékeli a munkáltatód, hogy ellenetes vélemény feldolgozására alkalmatlan vagy és amint valaki mást gondol mint te, már személyeskedő hangnemre váltasz, kellemes lehet a kollégádnak lenni ezzel az attitűddel
Ja rólad nem szabad általánosító véleményt alkotni, csak te fikázhatod le más munkahelyét nulla ismeret birtokában?
Hàt én igazàn sajnálom, hogy az emberek többsège ennyire érdektelen.
Nàlam mèg a kórházba is bejöttek, és otthon is látogattak, és remdszeresen tartjuk a kapcsolatot így 4 év utàn is a munkatàrsaimnak azon részével, akkinek mondjuk egy muffinos témàt szánnék.Természetesen nem mindenkivel, mert ilyen nincs..
A fentiek mellett tudni kell, hogy èn közben költöztem.. szóval 60 km-rel arrèbb vagyok már.
Pont a hètvégèn találkoztunk egy munkatàrsammal.
A barátaink pedig
Nah mindegy is..
Èn magamból indulok ki..
Engem nagyon érdekel mi van a barátaimmal, ebbe a gyerekük, ès a neme is beletartozik
2.
Ha egyszerübbet szeretnél, akkor vannak papírtasakok.. és abba olyan színü csomagolással bombon, csoki
D e szerintem ez is vicces:
Családdal lehet bejátszom
Azok a munkatársak akik már sokkal inkább ismerősök/barátok persze,hogy érdeklődnek és esetleg (ahol lehet) be is mennek megnézni mi van veled.
De egy munkahelyen ahol szimplán munkatársak vagytok sz*rik mindenki a másikra.Azért kérdeznek,hogy legyen miről beszélni és gyorsabban elteljen a 8-12 óra.
Szerintem sem érdekel különösebben senki más babájának a neme. Egyik barátnőm terhes, tippeltünk, de ennyi. Igazából tök mindegy nekem, hogy fiú vagy lány.
De ha ennyire szerepelni akarsz, süss muffint vagy tortát, aminek a belseje kék vagy rózsaszín. A sütit legalább szeretik az emberek. Egy potya muffinért meg én is szívesen tennék úgy, mintha izgatna, hogy lyuk vagy farok lesz egy kollégám gyerekének a lábai között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!