Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba nemének bejelentése?

Baba nemének bejelentése?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és nem rég derült ki a babánk neme :) A párommal egy helyen dolgozunk és a munkatársaink tippeltek, hogy fiú lesz vagy lány. Szeretnénk nekik viccesen bejelenteni a nemét, pl. a nyertesek kapnak valami kis meglepit vagy valami hasonló. Van esetleg ötletetek? :)

2022. márc. 7. 08:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%

Itt a játékon, a viccen, a “poénon” van a hangsúly, nem kell ezt annyira véresen komolyra venni, így is írta a kérdező, hogy: viccesen….

A játék a lényeg…

2022. márc. 7. 09:45
 12/28 A kérdező kommentje:

9-es köszii, a macarone eszembe se jutott :D ez tetszik :)

11-es, pontosan ez csak egy kis poén, kedvesség. Mi egy kis összeszokott csapat vagyunk, ahol ezek a dolgok jól működnek. :)

2022. márc. 7. 09:51
 13/28 A kérdező kommentje:
*macaron
2022. márc. 7. 09:51
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Munkahelyen én sem csinálnék ilyet, egyszerűen nem oda való.

Esetleg azokat a kollégákat, akikkel tényleg nagyon jóban vagyok, elhívnám és otthon vagy külső helyszínen rendeznék egy kisebb babavárót.

Vagy jó ötlet lehet a kollégákkal munka után beülni egy cukrászdába, és pl. előre rendelni egy kisebb tortát kék vagy rózsaszín töltelékkel, utalva a baba nemére.

2022. márc. 7. 10:15
 15/28 anonim ***** válasza:
20%

Egy videóban láttam: sütinyalókát csináltak. Egy volt rózsaszín belül(mert kislány) A többinek sárga volt a belseje.izgi volt hogy ki kapja a rózsaszínt!

A kommentelőkhöz: jobb elvenni más örömét?

Boldog baba várást. Ne hagyd, hogy bárki elvegye az örömöd!

2022. márc. 7. 11:29
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem az örömét akarjuk elvenni, hanem azt szeretnénk vele megertetni, hogy alomvilagban el, ha azt hiszi, körülötte forog a világ.
2022. márc. 7. 11:32
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszi 15-ös, azt semmiképp nem hagyom. :)

Szomorúan látom, hogy ez a platform is tele van beszűkült látáskörű, kiégett emberekkel (többnyire otthonülő, unatkozó anyukákkal), akik nem értik meg, hogy a másik ember nem kér a véleményükből. Nem érdekel ti hogyan éltek, hogyan kezelitek a munkahelyi kapcsolataitokat. El kell fogadni, hogy másnál nem olyan szar minden mint nálatok. Én pár poénos ötletet kértem csak, nem azt, hogy lehúzzátok az életem. De ha esetleg ti ettől jobban érzitek magatokat, akkor örülök, legalább okoztam nektek egy kis napi boldogságot :)

2022. márc. 7. 12:00
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Kinek mi a napi boldogság, ugye, van, akinek az hogy elhiteti magával, hogy a munkatársai nyereményjátékra vágynak a babája nemével kapcsolatban 😃
2022. márc. 7. 12:42
 19/28 A kérdező kommentje:
Így is van, legyen igazad :)
2022. márc. 7. 12:45
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

Te aztán álom világban ragadtál kicsi lány.Izgatottan várják,persze..megkérdezték,és mivel nem tudtad tippeltek.De legyen,a te munkatársaid ilyen kis szipi-szupi veled izgulósak. :D

Süss/rendelj nemhez illő muffint.Töltelék/díszlet legyen olyan színű amilyen lesz a baba,oszd szét.

De tényleg felesleges túl tolni,annyira azért senkit se érdekel,akkor se ha te ezt másképp gondolod.De nem pukkasztom ki a lufid,gondolom tele nyomtad magad a 20 hét alatt "gender reveal" videókkal tiktokon és azt hiszed majd milyen menő lesz ezt neked is megcsinálni..ezek az ostoba trendek olyan idegesítőek,nekem is van munkatársam aki ezt bejátszotta,ő kipukkasztott egy lufit ami szét szórta az irodát pink apró papír darabokkal..🙄

2022. márc. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!