Baba nemének bejelentése?
1.
Nàlunk is nagy fogadások voltak.
Nem mindenhol ennyire érdektelenek, vannak jó csapatok, ahol barátok is az emberek nem csak munkatársak.
Ha akarsz vele foglalkozni, akkor muffint sütnék, aminek a belsejébe olyan színű krémet tennék, ami tükrözi a nemét.
Ha van rá mód, egyszerre megkezdetni a csapattal.
Kedves 1-es, nagyon sajnálom, hogy a te környezetedben nincsenek olyan emberek, akik törődnek veled. Szerencsére minket nagyon szeretnek és izgatottan várják a baba nemét :)
2-es köszönöm az ötletet, ez már nekem is eszembe jutott, lehet maradok is ennél :)
(Siman udvariassagbol kerdezgetik, hidd el, alapból a gyerek csak nektek meg max a családnak lenyeges).
Süss tortát x színű krémmel
Hát képzeld el, mi is tippelgettünk, mikor valaki terhes volt, meg nekem is tippelgettek, mikor én voltam, de azért ennyire senki nem érezte magát atyaúristennek, mert gyereket vár, hogy azt higgye, mindenki "izgatottan" várja egy sokadik kolléga gyerekének nemét, persze :D
Én is tippeltem máséra, de ha ilyen muffint meg nyereményjátékot csinált volna belőle, meglett volna magamban a véleményem :D
Úgy érzem, hogy itt az emberek jobban ismerik a környezetem, mint én :D :D meg is lepődtem volna, ha a válaszok többsége nem lesz rosszindulatú és bunkó.
Ötletekre vagyok kíváncsi nem véleményekre, köszi!
Szerintem nagyon jó ötlet amit írtál, kedves kérdező!!! Szerintem a torta tök jó ötlet, vagy kék macaron, vagy rózsaszín !!! Nekem az is tetszik ☺️
A rossz indulatu “doktornőkkel” meg ne is törődj😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!