Sogornőmék azt mondták meddő leszek oltás után, vmi frappáns bejelentés jó lenne hogy kismama vagyok, ti hogy csinálnátok?
Első vagyok. Ja igen.
Először jönni fog az "oké, hogy terhes lettél, de majd elvetélsz". Ha túljutsz a 24. héten, akkor jön az "oltás miatt koraszülött lesz". Ha az sem jön be, akkor jön a "majd meglátjuk, ha megszületik". Ha akkor is egészségesnek tűnik, akkor majd jön, hogy kséőbb lesz autista vagy rákos. A hülyéket nem tudod meggyőzni.
4: pontosabban még senki nem tudja, mi lesz később.
USA tanulmány már most! emelkedést mutat férfiaknál a szívizomgyulladás előfordulásában. Mi lehet még évek múlva?
5. Jaj szegény férfiak. A nőket lehet tömni fogamzásgátlóval, ami milliószor több problémát idéz elő mint az oltás. De hát az kit érdekel? 🤷♀️
Kérdező, le se szarnám őket. Engedd el, nem leszel ettől több, plusz majd úgyis azzal jönnek, mint amit a 4-es mond. Nekem is voltak akik azt mondták, hogy remélik nem szerettem meg nagyon a magzatot, mert halva fog születni az oltástól. 4 hónapos most, nem tűnt fel, hogy halva született volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!