Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sogornőmék azt mondták meddő...

Sogornőmék azt mondták meddő leszek oltás után, vmi frappáns bejelentés jó lenne hogy kismama vagyok, ti hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 12:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Egy "Mégsem lettem meddő" feliratú póló.
2022. jan. 29. 12:12
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Majd mikor megszületik az egészséges baba, akkor örülj.
2022. jan. 29. 12:14
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Inkább arra készítsd fel magad előre, hogy ha bejelented, hogy várandós vagy, akkor az oltásellenes rokonaid azzal fognak csesztetni, hogy az oltás miatt autista lesz a gyereked, meg hasonló baromságok.
2022. jan. 29. 12:15
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Első vagyok. Ja igen.

Először jönni fog az "oké, hogy terhes lettél, de majd elvetélsz". Ha túljutsz a 24. héten, akkor jön az "oltás miatt koraszülött lesz". Ha az sem jön be, akkor jön a "majd meglátjuk, ha megszületik". Ha akkor is egészségesnek tűnik, akkor majd jön, hogy kséőbb lesz autista vagy rákos. A hülyéket nem tudod meggyőzni.

2022. jan. 29. 12:16
 5/20 anonim ***** válasza:
21%

4: pontosabban még senki nem tudja, mi lesz később.

USA tanulmány már most! emelkedést mutat férfiaknál a szívizomgyulladás előfordulásában. Mi lehet még évek múlva?

2022. jan. 29. 12:18
 6/20 anonim ***** válasza:
21%
*oltott férfiaknál
2022. jan. 29. 12:19
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
5: Ja...És egy bizonyosan szívizomgyulladást, thrombosist, tüdőembóliát, post-covid-szindrómát, halvaszülést, koraszülést okozó vírusfertőzés sokkal jobb, mint egy ESETLEGES későbbi nem ismert mellékhatás, ugye?
2022. jan. 29. 12:21
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

5. Jaj szegény férfiak. A nőket lehet tömni fogamzásgátlóval, ami milliószor több problémát idéz elő mint az oltás. De hát az kit érdekel? 🤷‍♀️

Kérdező, le se szarnám őket. Engedd el, nem leszel ettől több, plusz majd úgyis azzal jönnek, mint amit a 4-es mond. Nekem is voltak akik azt mondták, hogy remélik nem szerettem meg nagyon a magzatot, mert halva fog születni az oltástól. 4 hónapos most, nem tűnt fel, hogy halva született volna.

2022. jan. 29. 12:24
 9/20 anonim ***** válasza:
12%
8. látom, érted a problémát...
2022. jan. 29. 12:27
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
9. Látom, sok az érv 😄
2022. jan. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!