Mikor szokták elmondani a terhességet?
2
+1
Sokan 5-6 hetesen bejelentik, hogy terhesek aztán pár hét múlva, hogy elvetéltek, vagy nincs szívhang. Rengeteg ilyen eset van és nem kell ennek kitenni az egész családot szvsz. Én várnék vele, ameddig csak lehet.
Mi a család egyik felének 5 a másiknak 6 hetesen mondtuk el de oka volt. Az 5 hét a haldokló családtag akit szerettünk volna, ha még tudja.
A másik meg a családi vállalkozás ahol jobb volt egy örömteli bejelentés, minthogy kiszúrják, mivelhogy elég erősen tüneteltem már az elejétől kezdve + olyan pozícióban dolgozom, hogy időben kell találni valakit a helyemre minden olyan lehetséges dolgot figyelembe véve, ami esetleg nem engedne addig dolgozni ameddig szeretnék. Tehát a váltás, hogy én megyek ő jön konkrétan lehetetlen, kell minimum egy 2 hónapos fizetett betanuló időszak.
Úgyhogy nálunk korai bejelentések voltak, rossz meg a szülés napján is történhet, ha fog, akkor nem azon múlik mikor mondtad el.
Az már mellékes, hogy ki hogy dolgozza fel a rosszat, tehát vagy tudsz valakivel utána beszélni róla, tud a támaszod lenni, vagy mivel nem mondtad el senkinek akkor küzdj meg vele egyedül, a család meg találgassa mitől van szar kedved. Ez kinek mi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!