Mikor szokták elmondani a terhességet?
Figyelt kérdés
11+1 vagy 12+1?2021. nov. 1. 13:57
11/12 anonim válasza:
Én ma vagyok 12 hetes, holnap megyünk uh-ra és Nifty tesztre. Ha a tesztnek megjön az eredménye és nem lesz gond, akkor mondom el, tehát kb. 13 hetesen.
12/12 anonim válasza:
Az én családomnak elmondtuk a 11. héten. A férjemnek csak az anyukája van, aki idős. Ha balul sül el valami, nem szeretnénk, hogy aggódjon, így neki majd csak 14-15. hét körül mondjuk el a genetikai uh és teszt után.
Anyu is halálra izgulná magát, ha baj lenne, de őt nem bírnám elviselni, ha nem lenne mellettem és tudom, hogy nagyon haragudna, ha utólag tudná meg valahogy, hogy mi történt velünk és nem szóltunk, nem lehetett mellettem...
A munkahelyemen a főnökömnek már a 10. héten elmondtam, mert veszélyes munkakörben dolgozom.
Mindenki más is a genetikai teszt eredménye után fog értesülni a baráti társaságban és a tágabb családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!