Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Frontin szedése terhesség alatt?

Frontin szedése terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Igen tudom milliónyi kérdés van fent, sőt Google is jó barát.

Viszont én mostani anyukákohoz fordulnék ☺️

Pánikbeteg vagyok, elsö 3 gyermekemnél semmi ilyen gondom nem volt.

El váltam 13 év házasság után, majd jelenlegi párommal várjuk a babát. ( genetikai és orvosi szakvélemény készült ezzel kapcsolatban rizikó faktor alacsony)

Nos. 29+3 hetes vagyok.

Miota be léptem a 3.ik trimeszterbe le csökkentettem az adagot 0,25ös frontint szedek eddig 2,5 mg kellett naponta szorongás és rohamok miatt, most 3 hete napi 1,75-1,5 mg lett az adag.

Amit még persze próbálok csökkenteni.

Volt valaki hasonlo helyzetben, aki gyógyszert szed? Vagy szedett és meg szült? Hogyan hatott a babára?

Antidepresszánst már sikerült el hagynom.

Viszont a frontint 4 éve szedem és a mellékhatások miatt nehezn megy az el hagyása.

2022. márc. 1. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek! 🥰

Félelmetes, mennyire tabu téma amúgy ez, főleg a terhes nők körében.

Én 24 éves vagyok, első babánk lesz. Mindig is tudtam hogy akarok, és most itt van, erre én félek. A milliónyi változás... Ijesztő. De csodálatos is lesz majd. De mégis félelmetes. Olyan sokszor elképzeltem már, de nem számítottam a lelki nehézségeire. Mert nem könnyű mindnekinek, hiába erre vágytam.

Azt hiszem most ráadásul jobban félek a szorongástól és pániktól, mint a szüléstől. Mondtam is múlt héten a klinikai szakpszichológusnak, erre tessék, bevonzottam tegnao estére a pánikrohamot.

2022. márc. 3. 13:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nem ez lehet a baj kérdező, mert igy teljesen jó ez, lehet igen, a terhessegi hormonok is bezavarnak sajnos🤷‍♀️
2022. márc. 3. 13:32
 23/26 anonim ***** válasza:
21es en 39 vagyok első baba🥰 szerencsére konkrét panikrohamom már régen volt de kisebb feszkokat meg nyugtalansagot erzek, amikor meg sem tudom magyarázni mi okozza de ott van... Én is most kezdem felfogni hogy ez a valóság és rémesen nehéz lesz és úristen 😂 Én már a szulestol is rettegek főleg h április 21 lenne de minden orvos azt mondta nem lesz ő bent max április elejéig 😂
2022. márc. 3. 13:33
 24/26 A kérdező kommentje:

23-as detto ugyan ez 😅

Könnyü szülést kivánok, mi május elejére várjuk 💕

2022. márc. 3. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, neked is 🥰
2022. márc. 4. 10:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Minden rendben volt a babáddal kérdező?
2023. szept. 22. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!