Frontin szedése terhesség alatt?
Igen tudom milliónyi kérdés van fent, sőt Google is jó barát.
Viszont én mostani anyukákohoz fordulnék ☺️
Pánikbeteg vagyok, elsö 3 gyermekemnél semmi ilyen gondom nem volt.
El váltam 13 év házasság után, majd jelenlegi párommal várjuk a babát. ( genetikai és orvosi szakvélemény készült ezzel kapcsolatban rizikó faktor alacsony)
Nos. 29+3 hetes vagyok.
Miota be léptem a 3.ik trimeszterbe le csökkentettem az adagot 0,25ös frontint szedek eddig 2,5 mg kellett naponta szorongás és rohamok miatt, most 3 hete napi 1,75-1,5 mg lett az adag.
Amit még persze próbálok csökkenteni.
Volt valaki hasonlo helyzetben, aki gyógyszert szed? Vagy szedett és meg szült? Hogyan hatott a babára?
Antidepresszánst már sikerült el hagynom.
Viszont a frontint 4 éve szedem és a mellékhatások miatt nehezn megy az el hagyása.
En már ezeket fel sem veszem🤗 Senkinek semmi köze ahhoz más miért vállal gyereket meg mikor.
Engem is almosit a rivotril de sajnos aludni kb 3 hónapja nem tudok a labgorcsoktol szóval hiába vagyok tőle álmos 😔
Olyan jol esik hogy nem tamadtatok le azonnal 🥺
Koszonom szepen mindenkinek
Es ki tartást kívánok könnyű szülést 🥰
Ti hogyan készültök fel ra?
Aki letamad azt el kell engedni a füled mellett, valószínűleg soha nem volt olyan baja amire szednie kellene, én azokat is elengedtem akik szerint a panikbetegseg jajj hát 3 legzogyakorlattal gyógyítható, igen persze...
En egyenlőre nem készülök sehogy, be vagyok szarva 😂😂😂
Már 4 eve szedem. Eddig 3x0.5 mg-ot
Aztan 3x0.25 van írva
Nyilván szakorvosi vélemény készült én sem szeretném baja legyen a babának, antidepit el hagytam
Ezt is el kezdtem csökkenteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!