Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti mennyire figyelte...

Kismamik! Ti mennyire figyeltek oda az étkezésetekre? Ugyanúgy esztek mint előtte?

Figyelt kérdés

Én mindent ugyanúgy ettem, nem figyeltem különösebben semmire. Most kicsit rámjött az aggódás, hogy talán jobban meg kellett volna válogatni, mit eszem. Szerintetek mekkora hatással van ez a magzatra?

(Nem arra gondolok, hogy chipset nutellával meg kólával végig, de egy sima reggeli szendvicset is bolti vajkrémből meg spanyol paradicsomból, bolti felvágottból csináltam, és tudom, hogy minden tele van mindenféle sz*rral, meg volt jópár gyorséttermi étkezés, és nem fektettem erra energiát, hogy ezeket kerüljem)

2022. febr. 24. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hármas, van tojasmentes tiramisu, pikkpakk elkészíthető és sokkal jobb,mint az eredeti.

Kérdező elnézést az off-ért

De hogy neked is segitsek, én végig 180 g-os ch diétán voltam.

De egyébként amit megkivantam, azt ettem. Persze ügyelve a bevitelre

2022. febr. 25. 07:50
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Akik normálisan étkeznek, odafigyelnek az egészségükre, azokat minek pontozza le mindenki?🤔
2022. febr. 25. 08:02
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
11es,3as vagyok, köszi az ötletet, valóban van most hogy mondod de mivel kicsit sokat híztam már azért figyelek és pl nem ennék babapiskotat, eddig akarhol néztem sehol nem láttam cukormenteset pedig biztos letezik
2022. febr. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!